- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPad topik
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Aarpok #30404 üzenetére
En is meglepodtem a dolgon, mert ugy frissiben nem is jutott a dolog eszembe, csak akkor mikor lementem a laborba, hogy elvileg ki kellett volna akadjon.
De van egy lehetseges magyarazatom, mert tudom, hogy nem torodtem az ilyen aprosagokkal.
Elvileg egyes modoknal van, ugy emlekszem egy .ini allomany, amiben valamit at kell tenni OFF-ra, vagy ON-ra, mar fene emlekszik.Na en az ilyesmivel nem torodom,semmit sem allitottam at, de mindig ment minden mod.
Talan ez kavarhat be azoknak, akik kovettek a leirt utasitasokat.En nem, es lehet ebben keresendo az hogy nalam statikussal is ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Opel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPad topik
- Autós topik
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest