-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Aarpok
üzenetére
En is meglepodtem a dolgon, mert ugy frissiben nem is jutott a dolog eszembe, csak akkor mikor lementem a laborba, hogy elvileg ki kellett volna akadjon.
De van egy lehetseges magyarazatom, mert tudom, hogy nem torodtem az ilyen aprosagokkal.
Elvileg egyes modoknal van, ugy emlekszem egy .ini allomany, amiben valamit at kell tenni OFF-ra, vagy ON-ra, mar fene emlekszik.Na en az ilyesmivel nem torodom,semmit sem allitottam at, de mindig ment minden mod.
Talan ez kavarhat be azoknak, akik kovettek a leirt utasitasokat.En nem, es lehet ebben keresendo az hogy nalam statikussal is ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- YouTube
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mini PC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen légkondit a lakásba?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

shield