Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Aarpok
üzenetére
Nincs modbeállítás menü. Lehet az AtmosFear 3 fixet fel kell raknom hozzá, úgyis sokat ad a játékhoz, SGM-nél amikor Uncle Yarral kellett a zsoldosokat kitisztítani Kopcacsiban, úgy hogy éjszaka volt köddel, olyan durva hangulata volt, ráadásul szinte a zsoldosokat se láttam, az alapján tudtam őket lelőni hogy láttam mikor lőnek és honnan
Vagy AtmosFear beállításokban ritkábbra rakom.Azért akarom kikapcsolni, mert szerintem valósághűtlen, eddig se tört ki újra az atomerőmű.

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kuponkunyeráló
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! I7 4790K / RX 5700XT 8GB / 16GB / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vagy AtmosFear beállításokban ritkábbra rakom.
shield