- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
shield #25386 üzenetére
Talán Hópelyhet vagy Galacsint adtam el, amiből fedezni tudtam. Veszélyes anomáliákban találhatsz értékes képződményt.
Sajnos csak akkor írja ki a bázist, ha elindulsz az úton, utána megjelennek a közelben lévő legfontosabb infók. A rejtekhelyet viszont megjeleníti.
Én bejártam a hasadékok mentét, lehet, hogy néhány kimaradt, így kirajzolódott a fejemben is egy térkép. Alapvetően két nagy területre osztható a térség, egy felső- és egy alsó részre, amelyeket további hasadékok szabdalnak.
(#25387) SaGa59
A szakadékok melletti bozótos, kis tisztásokkal tarkított területekről rengeteg gombát begyűjtöttem, talán 27 darab körülit, amiből csak keveset használtam el, mert spóroltam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest