Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- Vezetékes FEJhallgatók
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Pánik a memóriapiacon
- Mini-ITX
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
Dhampir
üzenetére
SGM modban túl sok az ellenség?
Én pont azt nem szeretem benne hogy egy idő után kihal az egész, hiányolom azt hogy random belefuthassak ellenfélbe, mutánsba. Egy idő után kiismeri az ember és tudja nagyjából hol fordulnak elő mutánsok, emberi ellenfelekkel meg csak a nagy táboroknál lehet találkozni, emiatt uncsi lesz a sok mászkálás. Tök jó lenne ha pl. random zsoldosok vagy monolithosok mászkálnának a pályákon és lehetne velük balhézni. Ezt az MSO-ban meg is csinálták faszán, de az meg ugye nem jó az SGM modokhoz (kivéve a 2.1-hez amihez integráltak egyet, de az meg nálam kitörésnél állandóan megfagyott így le is töröltem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AliExpress tapasztalatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- The Game Awards 2025 - Íme a jelöltek listája
- Call of Duty: Black Ops 7
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- További aktív témák...
- XPS 9440 14.5" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4050 64GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ HP Z5000 Wireless Mouse Fekete/Fehér Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- ÚJ Dell Multi-Device Wireless Mouse Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Microsoft Modern Mobile Mouse Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én pont azt nem szeretem benne hogy egy idő után kihal az egész, hiányolom azt hogy random belefuthassak ellenfélbe, mutánsba. Egy idő után kiismeri az ember és tudja nagyjából hol fordulnak elő mutánsok, emberi ellenfelekkel meg csak a nagy táboroknál lehet találkozni, emiatt uncsi lesz a sok mászkálás. Tök jó lenne ha pl. random zsoldosok vagy monolithosok mászkálnának a pályákon és lehetne velük balhézni. Ezt az MSO-ban meg is csinálták faszán, de az meg ugye nem jó az SGM modokhoz (kivéve a 2.1-hez amihez integráltak egyet, de az meg nálam kitörésnél állandóan megfagyott így le is töröltem)

shield