Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Én tapasztaltam furcsaságokat a mocsárban. Hans (ha jó emlékszem a nevére) küldetését megcsináltam, de mégsem fogadta el, vissza kellett mennem és újra végigkövetni. Azután valami falu megtámadásánál valahogyan átváltoztam ellenséggé és a küldetés után ismét visszatett a játék a saját bőrömbe.
Talán az volt a baj, hogy egyszerre több küldetést is felvettem és emiatt megkergült?
Későbbekben nem tudom, mert csak Zatonig vittem. Nehéznek találtam, mert állandóan letámadtak láthatatlan, szinte kinyírhatatlan zombik és mindig lőtt rám valaki.
-
rétisün
veterán
én eddig nem találkoztam olyan buggal, ami miatt ne lehetne végigjátszani (az is igaz, hogy azért még nem értem a végére) olyannal találkoztam viszont, hogy az itt-ott összeszedett cuccok később kellettek volna valakinek, de addigra eladtam őket, ilyenkor ugye ezek a (mellék)küldik már nem teljesíthetőek
-
xFreex
aktív tag
Igen végigjátszható. Egy bugról tudunk, ami fix. Ha a mocsárban ér a kitörés akkor addig nem szabad a vadászbázisra menni, ott lenni, amíg a kitörés teljesen véget nem ér. Ha az ég is szépen kitisztult akkor nyugodtan bemehetsz, nem lesz baj, de ha még borús az ég és bepróbálkozol akkor összeomlik.
SaGa59
Biztos, hogy nem intéztél el egy bekezdést sem?
</string>
Ezek teljesek?
<text>szöveg</text>
Meg ezek is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest