Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
hubai1979
üzenetére
Most végül is melyik változatról van szó? Remélem nem a németről.
Elkezdtem az SGM1.7-et weaponrepack-kal, de valahogy nem nagyon tetszik. Nagyon kopár minden Zatonban, a bokrok és a fák kopaszok, nem nagyon lehet elbújni. A nád is megbarnult és ritka.
Crysis beli fegyver is lesz majd benne (Scar). Egy hetet elcsesztem a magyarosítás hozzáigazításával, majdnem kész. Bagolynál lehet rejtekhely koordinátákat venni és a bankárnál lehet nagyobb pénzekkel játszani. Én eddig egyikben sem foglalkoztam a banki dolgokkal.De nem tudom volt-e értelme. A Geonezis modot nem tettem rá, mert rengeteg plusz orosz szöveg van benne, nem tudom mit lehetne kezdeni vele.
Azt hiszem újból neki állok a Sniper-nek, az legalább egy igen jó mod. Kicsit hozzáigazítom és kiegészítem a magyarosítást. Talán a dinamikus üzenetekkel is kezdek valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- BestBuy ruhás topik
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
- iPad topik
- Elektromos autók - motorok
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Apple MacBook Air 13 M2 8/256GB Éjfekete , 96%-os akku
- Garmin Instinct 3 50mm Solar narancssárga
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/16 GB/256 NVMe /14" FULL HD gyári garanciás magyar laptop eladó
- VELBON Ultra Stick Super 8 - 8 szekciós ultrakönnyű monopod
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
shield