Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- OLED monitor topic
- Androidos fejegységek
- Dell notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
Antonius1978
üzenetére
Bocsánat, inkább csak olvasok. Annyira nincs időm, hogy borzasztó. Játszani sem igazán, élni sem igazán. Letöltöttem, de kipróbálni még nem volt időm.
Ha sikerül, majd értetlek... -
op.erik
aktív tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Úgy alapjában véve igen. Azt mondom ha 10-es skálán kellene értékelni akkor olyan 7-7.5. Az AI fejlesztendő, a küldetésszál kicsit rövid. Akkora területet beleintegráltak, de mégsem használták ki eléggé.
Mással nincsen problémám benne. Szerintem ha ez az 1.0, akkor ebből nagyon szépen lehet majd úgymond várat építeni. Nekem nagyon stabil volt.
Ennyit tudok róla elmondani dióhéjban.Rétisün, ha leszeded a mai fixet, abban már van minimap. Amúgy minimalizált a HUD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
shield