Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
-
shield
Topikgazda
válasz
üzenetére
Igen, félre értettelek, mert nem a fekete képernyőnél csináltam a mentést, remélem összejön, nagyon szeretném folytatni a modot. Köszi a segítséget.

op.erik sok baromság szokott lenni a nyelvi fájlokban. Arra fordítsd amit úgy érzel, hogy oda való és érzed ez pont jó lesz. Jó munkát és kitartást kívánok és hálánk örökké üldözni fog ha elkészül!

Aarpok én csak bámultam a Braz modban, már korábban is írtam. A csapat tagok a pripyati átjáróban, ha mondhatom taktikásan harcoltak. Vigyáztak egymásra és talán még rám is. Nem lőtték le egymást és nem rohantak eszetlenül az ellenséges tűzbe. De lehet, hogy csak véletlen volt!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- Acer Aspire A315-59 15.6" FHD i5-1235U 16GB 512GB NVMe magyar bill gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T BTC bányász (BOS 360T) hibás hashboard-al eladó.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield