Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen TV-t vegyek?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nikon DSLR topik
- Hobby elektronika
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChrisG
tag
válasz
ChrisG
üzenetére
Magamhoz vettem a mentést, de sehogy nem sikerült megmókolni, hogy emberünk feléledjen, maradt kihült, kékajkú szegény... egy frigóban lelte halálát... csak tudnám, hogy ki sikított kisribi módjára!

Én meg a legrosszabbtól tartva kinyitottam a hűtőajtót... biztos rázáródott az ajtó, amikor belülről pucolta azt az indokolatlanul tágas hűtőt! Nem irigyelt halál!

-
Aarpok
őstag
válasz
ChrisG
üzenetére
Igen sajnos tegnap nem tudtam leellenőrizni,de úgy van ahogy süni írja eltávolították. Talán Physicist03 kolléga ha idetéved tud majd egy másik helyet ahol még fent lehet.
Antonius1978 Csak hogy kerek legyen minden ebben is pakolgatja össze-vissza a dolgokat.Amit én megtaláltam az nem biztos (sőt tuti),hogy nálad is ott lesz.A youtube - on keress rá MadMax - ra neki komplett végigjátszása van erről a módról.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Last Epoch
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Gran Turismo
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen TV-t vegyek?
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

shield