Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
Én igen csak csalok a súlyhatárral, utálok annyit pakolgatni így is rengeteg idő megy el a javításokkal, főleg a pakolgatással. Nincs kedvem a sok féle lőszereket pakolgatni és kiszámolgatni, főleg a súlyhatárt figyelgetni. Amikor kinyírok 30 zombit, hányszor kellene fordulni a sok holmival, nem Stalker lennék hanem hordár.
dodopek nálam azon a részen simán futott, semmi fagyás nem volt még. Most már rá kellene jönnünk mi a fene kever be egyes modoknak és érdekes módon szinte mindenkinek máshol van gondja. Valakinek egyik mod jól megy másnak nem és fordítva. Lehet hogy olvastad feljebb, nekem most nem megy a mentés Jupiteren. A játék elején semmi gondom nem volt vele. Biztos vannak driverek és más akármik amik bekevernek.
Nem talált senki sem olyan leírást ami esetleg utalna rá mi vághatja haza a modokat?
Ráadásul a tervezett oprendszer csere sem megy, mert úgy néz ki hogy besz@rt a DVD íróm, nem olvassa be a lemezt, pedig legalább egy fél éve még lemezt sem látott. Alig volt használva amióta meg van. Most valami boot pendrive-ot kell összehoznom, de legalább ma megcsináltam a nejem és az én laptopomon a rendszer cserét.
ui.: megpróbálom, ha átmegyek zatonba és átviszek egy halom cuccot akkor megy-e a mentés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Ipollo v1 mini 300 Mhs olcsón
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest