Hirdetés
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Apple asztali gépek
- SSD kibeszélő
- LG LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz
shield
üzenetére
Nos, én nagy nehezen összeharácsoltam annyit. Aztán mikor megláttam, hogy mennyibe kerül fejleszteni (mert csak a tudósok bunkerében lehet) rájöttem, hogy kell egy kis bankhax. Úgy nagyjából 3/4 óra után végre volt elég pénz fejleszteni. Szerintem abszolút megérte. Sok az a majdnem 1 millió rubel, de messze a legjobb ruha a játékban (3 verzió között - duty, freedom, "normal" - nincs különbség). Viszont a ruha teljes rebuildje 1,2 millió rubel az elköltötteken felül. Végre nem csak áll a lóvé, hanem van mire elverni.
-
rétisün
veterán
válasz
shield
üzenetére
ez melyik mod?
azt hittem, meg sincs a braz, de szerencsére laptopra letöltöttem, ott megvan. persze hogy mikor kerül sorrra, az mwgint egyjó kérdés.....
jó az új arcod
(először azt hittem, megint valami ph! (logout) anomália, hogy keveri az avatarokat (volt már olyan) de már túl régóta ez van 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A TSMC korábbi alelnöke lekért pár bizalmas adatot, majd kikötött az Intelnél
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gumi és felni topik
- E-roller topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(először azt hittem, megint valami ph! (logout) anomália, hogy keveri az avatarokat (volt már olyan) de már túl régóta ez van