-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978 #15965 üzenetére
Az Enot magyarítását lehet rápakolni, így már adott a válasz.
Még tegnap este és éjjel is játszogattam vele. Most szedem össze a pályákon lepakolt sok felszerelésemet, csak néhány tonnáról van szó.
ViZion "(nem fogja megölni az SSD-t)" tényleg ennyire hulladékok az SSD-ék? Haver vett nem rég és én kicsit olvasgattam róla ellentétben Ő vele. Ha valamit akarok venni akkor tájékozódom róla. Az lepett meg hogy kímélni kell az SSD, keveset irkáljon rá a oprendszer stb..stb...
Rengeteg probléma volt és van velük. Én naiv azt hittem azt az eszközt kell jobban védeni amiben forgó-mozgó alkatrészek vannak. A haver már panaszkodott hogy már lassult neki. Ez megint a lenyúlás kategória?
-
Dhampir
félisten
válasz
Antonius1978 #15965 üzenetére
Egy jó mesterlövész puskával indulsz már a játék legelejétől.
Egyébként nálam nagyon lassan töltődött be és sok bug van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- XBOX Series Shock Blue kontroller - Gar.: 2026.04 hó
- Mini PC - HP EliteDesk 800 G3 DM / i5-6500T / DDR4 / NVME M.2 / USB Type-C / több db / 27% számla
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- NEUTRINO MINI HYPEX NC252MP 2x250W 4Ohm (2x150W 8Ohm) sztereó erősítő
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest