- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
rétisün #14250 üzenetére
A Sniper mod-ot tolom. Már meg van a gáz, de gáz már nagyobb, nem hajlandó a játék betölteni a mentéseket.
Ez egyre gyakoribb lett most már egyáltalán nem tölt be. Nem tudom mi lehet a "gáz".A mod-ban pedig csalódtam, a fegyver balansz szerintem el van kúrva. Az AK-k szinte használhatatlanok, rettenetes nagy a szórásuk és a sebzés kicsi. A távcsöves AK-74-el pl. egy vadkan lelövése nagy bravúr. Egy egyszerű bandita likvidálása is nehéz vele. Az SVDM (ha jól emlékszem) mesterlövész puska az nagyon jó volt, amíg volt lőszerem, most pedig egyetlen darabot sem tudok szerezni. Hangtompítóval akár 10 banditát is leszedtem, hogy észre sem vettek. Valami bug lehet mert mert a fegyvereknél össze-vissza mutatja lőszer darab számát. Eddig nagyon jó volt mert rengeteg sniper lőszerem volt ez miatt, de most egy darab sem.
A másik ami nem tetszik, főleg a zsoldosoknál tapasztalható, mint a CoD-ban, szinte ki sem léptem a fedezék mögül már le is szedtek. Már a banditáknál is tapasztalom.
Még egy dolog ami nem tetszik a cuccok értékeit kis színes vonalkák jelzik. Amikor össze kell hasonlítani őket, akkor jön a vonalkák számolgatása. Sokszor alig van különbség köztük, akkor nem könnyű az eldöntése, hogy melyik a jobb. A sok AK típus közt alig van különbség, pl. egy tulajdonságnál egy vonalka, szánalmas. SoC-ban 100x jobb volt a %-os kijelzés és a fegyverek használata. Egy távcsöves Ak-val már lehetett akciózni, főleg egy Obakan-nal. Itt a G-36 is piskóta, a SoC-ban a G-37 már tekintélyes fegyver volt.
Most az is lehet hogy ezek a sz@rságok azért vannak mert megbolondult a játék, ha nem akkor gázos.
Még eddig nem Játszottam CoP-al. Ez a mod elvette a kedvemet tőle, ha az alap is ilyen akkor visszatérek a SoC-hoz, talán még akad hozzá jó mod.
A CoP Complete lenne amit azért még megpróbálnék. Melyik fordítás lenne jó hozzá?Ha valaki adna ötleteket és hasznos tanácsokat a CoP-hoz és modjaihoz, nagyon megköszönném. Azért szeretnék játszani vele ha az első tapasztalatom nem is lett jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Háztartási gépek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Aoc 1080p 75hz 27" GRÁTISZ ALZAERGO MONITORKAR!
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- ÚJ DLSS4 Gamer PC 14Gen i5 14400 / 16GB DDR4 / RTX 5060 8GB / 512GB NVME SSD
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest