Hirdetés
- 
			  PROHARDVER! Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat. 
 Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Antonius1978 addikt válasz  rétisün

üzenetére rétisün

üzenetérePersze, de az csalas...habar en is lehet elni fogok vele...de nem tuti, szeretek szenvedni  Pancel : nagyon el van cseszve, jobban mondva, esetleg akar elethu is, de 6 zsoldos a szennyviztisztitonal kb 20%-ra lotte le a szervopancelom, igaz volt 1 geppuskas is, de akkor is...most mar javitani sem tudom a 110 ezres pancelt.... Azert gyujtottem, mert az eredeti jatekban gyakorlatilag a nullarol is kepesek feljavitani a fegyvert, es amikor mar jo haver vagy a javitoval, akkor keves penzert csinalja, tehat haszonnal tudod eladni, erre ment ki a jatek, csak epp az Enotban ez nem igy van... Jobb hogyha valami fegyvert nem birunk elcipelni, de kell, felvenni a hullatol, es a foldre szorni, ugy egy kilepes es ujrabetoltes eseten is ott marad.Ha a hullanal hagyod, akkor a kovetkezo jatekinditaskor a hullak eltunnek, es vele a fegyverek is, ha meg melleje dobtad, akkor felveheted. Nekem 10 ezerert ajanlja a durva megmunkalashoz szukseges szerszamot, 20 ezerert a finomat, 30 ezerert pedig fene tudja mit, katonai ajanlat nem volt, ez igy osszesen 60 ezer, azert irtam. Fegyverek : egyszer visszamentem a fureszmalomhoz/telephez, es vagy 6-7 bandita fogadott, granatvetovel, dobtaras soretessel, golyoszoroval, HK karabellyal, meg valami M16-os amcsi klonfegyverekkel.... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Path of Exile (ARPG)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Bluetooth hangszórók
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield
 shield