Hirdetés
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Everest / AIDA64 topik
- Home server / házi szerver építése
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Újabb patch, újabb hiba – ezúttal a videólejátszásban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
MPowerPH #934 üzenetére
Pripyatban kapsz rá választ,
Először a Gaussra gyanakszik mindenki, de mikor Strelok felbukkan, mindenkit felhomályosít a végén, hogy a gauss nem képes ilyen jellegű pusztításra.A mod kérdésre délután tudok nézni valamit, de nem egyszerűen egy érték átírásáról lesz szó. Egy orosz honlapról már töltöttem le uppgrade, és egyébb modokat. Ez az az oldal. Próbáld meg google translate-tel lefordítani, vannak érdekes dolgok. Én még tanultam oroszt, de nekem sem megy e nélkül.
DerStauner Kétszer toltam végig, és nem csak ezen a fórumon olvasgatok.
Egyébként nem kicsit vagyok bunkó, csak visszafogom magam. Valamint minden további vitát elkerülendő elnézésed kérem a múltban elkövetett, a jelenlegi és a jövőben elkövetendő bunkóságom miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Thinkpad L16 Gen1 16" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / FreeSync!
- Eladó GoPro HERO 9 BLACK!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512 GB, Kék, 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest