Hirdetés
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Rapid triggeres, analóg főgombokat kap a Logitech legfrissebb egere
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi hangfal építés
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DerStauner
senior tag
feltelepítettem én is. egy hd4850 (512mb)-vel mindent maxra húztam és így volt 20-25 fps. amikor elkezdett esni, akkor viszont lement 20 alá is. úgyhogy inkább visszavettem mindent kb közép beállításra 2xAA mellett. és így van kinti helyszíneken kb 45fps, beltereken kb 35 körül, meg amikor esik, akkor is.
viszont a navigációs rendszerrel nem nagyon jövök ki. vannak ugye a küldetések. arra már rájöttem, ha fehérrel vannak írva, akkor azok az aktívak, tehát jelölve vannak a térképen. jobbra mellettük az ikonnal lehet őket a térképre tenni. viszont vannak olyan küldetések, amelyeket nem lehet térképre tenni (vagy pedig lehet, de nem mindig jelenik meg a térképre rakás opció). szóval nekem nem egyszerű. de már csináltam pár küldetést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest