- BIOS frissítés
- OLED monitor topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
romero28
senior tag
ugorj fel elöl az ütközőjére , majd az oldalsó korlátra és onnan tudsz ráugrani a tetejére .
zk : ez jupiterben van .
enton : CS-t én is megvédeném
, még az sem rondított a képen , hogy nagyrészt a régi helyszíneken játszódott . amúgy is kicsit más látvány tárult elénk - átrajzoltak mindent a készítők . más : szerezz be egy jó detektort és kutasd az artifactokat , sok van belőlük és jó pénzt kapsz értük . minden hullát nézz át . volt olyan , hogy kitörés után kimásztam a rejtekből , és a környéken volt 2-3 új hulla - gondolom nem értek időben menedékbe , és nagyon jó cuccokat találtam náluk .
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest