-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
proci985 #4077 üzenetére
1.7-es verzió elég szarul fut mindenkinél, viszont a 2.0 már nálam is legalább +15 FPS-t produkál, és eddig 1-2 bugot találtam benne amit sikerült is kijavítani, 1-2 fegyver eldobása CTD-t generált meg a Pripjatyi átkelésnél volt CTD de az is azért volt mert az egyik .ltx fájlban egy 3-ast át kellett írni 2-re
Már átjutottam Pripjatyba, eddig úgy tűnik minden működik ahogy kell, egyedül annyi van (de ezen is dolgoznak már) hogy az Atmosfear miatt ugye kitöréseknél meg kéne jelennie az égen egy bazi nagy ijesztő felhőnek, de ez nem történik meg, vagy borult ég van vagy köd lesz hirtelen, de a merge patch-el van valami gáz. Ja meg a Psi-Stormok közben kapok CTD-t újabban, de azt egyszerűen fogtam és kikapcsoltam az Atmosfearben amíg nem lesz javítva.
Az új küldetések is működtek nálam mind.
Addig szvsz próbáld ki az 1.7-et, de ne keseredj el ha nem lesz sok FPS-ed, a 2.0 sokkal jobban fog futni
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- NZXT Kraken X62
- Vadonatúj ASUS TUF Gaming A16 FA608W-QT012W, 16"WQXGA IPS, AMD Ryzen, AI 9 HX 370, 32GB 1 TB SSD, RT
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest