-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai38
aktív tag
Tzs egyébként van Sigerous Mod SOC is de már megosztottam de nem is nézték meg nagyon,fel is hoztam a magyarosítást hozzá hogy jó lenne megcsinálni valahogy de senki nem érdekelt,én toltam egy kicsit jó volt megvolt a hangulata de az orosz nyelv nem az erősségem.Úgy hogy még kordonban befejeztem,sőt bele kezdtem a magyarosításába,de nem voltam kitartó,de viszont nem egy nagy dolog mert benne vannak az eredeti küldik is és ugyebár azok már le vannak fordítva csak össze kéne valahogy illeszteni.Egyébként be vannak sűrítve benne a küldik szövege a régik közé,2-3 mondatos küldik vannak néha több de nem vészes,2-oldalt megcsináltam aztán hagytam a fenébe.
https://www.youtube.com/watch?v=XPXZGHJ1dSs Bocs nem akarlak semmire rá szedni félre ne érsd.Irtam azf·i· csoportnak is de vissza sem írtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest