Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt

- 

PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

' Tzs ,
senior tag
válasz

Antonius1978

üzenetére
						Oké.
Köszi az jó lenne, örülnék ha működne. A link a modhoz:
[A változás ideje 3.0] vagy [A változás ideje 3.0 + all fix]
SaGa oldala kiegészítésnek:
[SaGa g00gle drive]Ez amúgy szerintem egy jó sztorival, új klánnal bővült, jó fegyverekkel megáldott mod. Viszont a gond ott van, amikor pripyatba érsz és onnan akarsz átmenni bármelyik pályára a játék kilép. Az alábbi linken megosztom a logokat, mazsolázz bátran belőlük.
[link]Próbáltam én már mindent. Eredeti CS feltesz, rá a mod, patch-ekkel. Próbáltam patch nélkül is. Volt teszt SeregA verzió. GoG-os CS, sima CS stb. Minden esetben a pályák közi váltás tönkreteszi a játékélményt. A másik hogy a kilépés után betöltöd a játékot, már ha elindul, az utolsó mentést nem lehet visszatölteni, crash. Meg eleve egy laucher.exe-vel kell indítani, mert az xRengine.exe nem találja az fsgame.ltx-et...
Vagyok olyan elvetemült, hogy írnék a készítőknek valami segítségért, de annyira megy az orosz, hogy gugli tránszlétörrel nem akarok nekiállni

Ha még mindig úgy gondolod, hogy ránéznél, akkor köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - További aktív témák...

- Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
 - Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
 - BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

shield