Hirdetés
- Itt az ASUS AI-ra kihegyezett VGA-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Fujifilm X
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Dhampir #26695 üzenetére
Ehhez egy adalék. Nemrég említettem, hogy ez a Halál ellen mod receg, gyakorlatilag minden lépésnél van egy pillanatnyi megtorpanás. Nem tudtam semmilyen beállítással megoldani.
Egyéb okokból újra kezdtem, és egész simán futott, míg fel nem vettem a banditáktól a "Banditák vámja" feladatot, azaz, hogy hozzak nekik kaját, lőszert, meg gyógycsomagot. Attól kezdve recegett, egész addig míg le nem szállítottam nekik a kért cuccot. Most megint nem receg. Lehet, hogy valami script túl sűrűn fut, míg aktív az a feladat és folyamatosan ellenőrizgeti, van e a tatyóban minden, ami kell neki. Merthogy abban a pillanatban be is csipog, ha minden megvan.Itt viszont kinyílt a mod is: el kell döntenem, hogy kinyírom-e a hírhozót vagy sem, a banditákat segítem, vagy a megvilágosultakat, és utána hogy magyarázom ki magam azoknál, akik ellen harcoltam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Új elekrtomos rollerek és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- FÓLIÁS, szinteÚJ SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 512GB 1 év gar.
- Asus ProArt Gamer PC Intel Core i7 14700HX/RTX 4080 Super/64GB RAM/4TB SSD konfig eladó jó áron
- 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AMD RYZEN 3 - 5 / DDR4 / NVME SSD / HDMI / Normál magas vga is rakhato bele , nem SFF méret
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- OLCSÓBB!!! HP 840 G8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest