Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
Üdv újra a fedélzeten!
Vissza-vissza töltögetem a régebben kijátszott modokat, és Braznál jártam úgy, hogy nem tudtam menteni, mert kidobott. Nekem is a valami section not available blablát írt ki. Pont akkor próbálgattam a Win7 lapozó fájl kikapcsolását és a mod betömörítést, gondoltam az kavart be, de amikor mindent visszaállítottam akkor sem tudott menteni. Akkor néhány mentéssel régebbit töltöttem vissza és működött. Próbáld meg régebbi mentéssel.Musicking a fullos ENOT-od már be van tömörítve, már nem emlékszem mit írtál róla?
Carasc0 de sajnállak, hogy csak ilyen konfigon futtatod a Stalker modokat.

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 96% Akkumulátor
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield