Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dr. Akula

    nagyúr

    válasz proci985 #2472 üzenetére

    olyan nagy távolságok a programban nagyon nincsenek
    Vannak, az ellenség 3 kilométerről is eldobja a gránátot, meg stukkerral is pontosan fejbelő olyan távról hogy SVD-vel is alig látok el oda.

    több ellenfélnél a túl nagy zoom hátrányos lehet
    Nem, ha elég messze vannak. Közelharcra meg nem sniper kell. :) SVD-t csak olyan helyekre viszek mint az FCSM-es mercenaryk (drága a skuló, minden szarra nem pazarlom), Protecta + IL86 az alapfelszerelésem. Mondjuk még csak Zatonban yűjtögetek, de már az exon kívül minden fegyveremet kimaxoltam, lőszerkészlet is megvan, és még mindig maradt 250k pénzem, lassan indulok Yanovban.

    Obokanhoz nagyon kellenek a tech3mas upgradek, addig nem túlzottan használható
    Nekem első körben az AK-k túl nagy recoilja tűnt fel, pedig 2. szintre upgradeltem. Pripjatyban meg már nem kezdőfegyverrel fogok szarakodni, sztem az AK-s projektből nem lesz semmi. CS-ben már a mocsárban feltuningoltam maxra, és végig kamatozott belőle, úgy volt értelme, így nincs.

    Az IL86 nekem 1 pixelnél többet még sosem ment le használatból, pedig egész Zatont körbefutom vele, minden stalkert/banditát/zombit azzal lövök le. Persze nem pazarlok, csak 1-1 golyó fejbe. A Thunder meg sebességre fejleszthető, viszont golyószórástól nagyon hamar kikészül, jobban amortizálódik mint a legendásan szar TRS301.

Új hozzászólás Aktív témák