-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
na én tegnap úgy töröltem le a játékot a picsába, mint a huzat! tököm tele már vele. nekem rendszeresen megzuhan, és ilyenkor csúnya fájlrendszer hibákat is generál, ilyet én még nem láttam... a múltkor még sikerült megmentenem a rendszert, de aztán megint megzuhant és akkor mrá a fél rendszert vitte magával ,telepíthettem újra. aztán tegnap megint. fagyás után újraindítottam, és már be sem bootolt a win7. totál összeszakadt. telepíthetem újra. :S nem vagyok én ehhez hozzászokva kérem! nekem 3 évig mindig elmegy egy rendszer és csak hardverfejlesztés miatt rakom újra. a win7 meg még nincs fél éve, hogy megjelent, és már harmadszor telepítem újra... :S
szóval ennyit a stalkerről. mondjuk már úgyis untam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Marvel Snap
- Hálózati / IP kamera
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Google Chrome
- További aktív témák...
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest