- Milyen videókártyát?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Apple asztali gépek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
na én tegnap úgy töröltem le a játékot a picsába, mint a huzat! tököm tele már vele. nekem rendszeresen megzuhan, és ilyenkor csúnya fájlrendszer hibákat is generál, ilyet én még nem láttam... a múltkor még sikerült megmentenem a rendszert, de aztán megint megzuhant és akkor mrá a fél rendszert vitte magával ,telepíthettem újra. aztán tegnap megint. fagyás után újraindítottam, és már be sem bootolt a win7. totál összeszakadt. telepíthetem újra. :S nem vagyok én ehhez hozzászokva kérem! nekem 3 évig mindig elmegy egy rendszer és csak hardverfejlesztés miatt rakom újra. a win7 meg még nincs fél éve, hogy megjelent, és már harmadszor telepítem újra... :S
szóval ennyit a stalkerről. mondjuk már úgyis untam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mazda topik
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest