Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Autós kamerák
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milos136
csendes tag
Sziasztok!
Feltelepítettem a Szövetség idejét (azt hiszem), de amikor el akarom indítani fsgame.ltx-et nem találja. Az exe parancsikonjában átírtam az elérési útvonalat a gyökérkönyvtárba, de akkor a system.ltx et nem találja, pedig ott van... Én csesztem el valamit, vagy ez egy szokványos hiba? És tud valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós kamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- PlayStation 5
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra - GYÁRTÓI garanciával
- Apple MacBook Air M2 (13,6", 8 GB RAM, 256 GB SSD)
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest