- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- ASUS notebook topic
- Apple asztali gépek
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
válasz
galaktikus #23857 üzenetére
galaktikus
Én is épp most fejeztem be. Nekem is nagyon rövidnek tűnt, bár szerintem nem volt az, csak röpült vele az idő. Még játszanák vele pár napot!
Lenne egy kérdésem. Az Epilógus után vissza lehet menni a játékba? Megnyomtam a Vissza a játékba gombot, de semmi se történt. Sötét képernyő meg zene. Ez a normális, vagy megint xaraxik nálam a game?Más. Van valahol info a WIP modról? Magyarítás?Itt a fórumon már többek emlegették elismerően, hát én is kíváncsi lettem rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AirPods Max - Space Grey - Első generációs - LIGHTNING
- NÉMET Logitech G515 Lightspeed
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest