Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- TPM (trusted platform module) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
Carasc0 #22767 üzenetére
Üdv, dehogynem. Csináltam egy külön patchet mert a nap sem korrekt a modban, plusz Sokolov-ot nem lehetett berakni a Pripyat underground teambe. Ezeket mind javítja elvileg, ha ezt felrakod. Egyébként nem tudom miért de az AK-74 szerintem mocskosul le van butítva ebben a modban. Alig megy el a lövedéke vagy 100 métert, aztán egyszerűen lepottyan. Viszont ha átírom a valós adatokra akkor meg olyan durva lesz hogy 300 méterről is alig kell feljebb célozni hogy fejest lőjek, nem tudom mennyire reális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EAFC 26
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest