Hirdetés
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos tablet topic
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zH.
senior tag
Srácok ,amikor megvizsgálnám a B-205-s pontot.. megvannak a pípírok meg a kód ,de én ilyen "kíváncsi" vagyok és lemegyek ahol a 2 tank van. Ott van egy ajtó amihez kell a kód ott bemegyek ,szétlövöm a ládát és ott a csatorna. Sugárzás elleni gyógyszert beveszem majd megölöm az összes kis olyan rohadékot.
Eljutok egy terembe ,ahol van egy ilyen dagadt állat ,aki varázsol mint harry potter. Belelőttem számtalan tárat ,dobtam utána gránátot ,de semmi. Megölt a csávó ,és most kezdhetem előröl a küldetést. Van -e egyáltalán értelme elmenni oda ? Ha igen ,akkor csak fussak át a termen ahol az a csávó van ? Mert amikor bementem egy házba ,ahol először az iratokat kerestem ,akkor ott volt számtalan lőszer és fegyver az asztalon csak el volt rácsozva és onnan nem lehetett bejutni. Gondolom abbol a terembőlahol én voltam ,onnan lehet eljutni oda. Vagy az csak egy egyszerű kijárat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Konfig I5 8400 16GB DDR4 1TB SSD 1TB HDD RTX2060 6GB!
- HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw - multifunkciós színes lézernyomtató kiváló állapotban eladó
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- Gombászkönyvek egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest