- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xFreex
aktív tag
válasz
Dhampir #20513 üzenetére
Sajnos a barlang üres. Nincs veles detektor se képződmény. Ugyan abba a hibába estem. Odacaplattam de semmi. Pedig még 2 antiradot is kellet használnom. Egyet oda, egyet vissza.
A fegyver állapotától függ. ami még 70%-os az elviszem javíttatni és eladom a kereskedőnek. Valamennyi hasznom még marad rajt (20-150 RU). A többit meg szépen visszaadom a gazdájának, hogy amikor eltűnik a hullája akkor vigye magával.
A fegyverről jut eszembe, hogy az alföldön a kereskedő megveszi a rosszab állapotúakat is javítás nélkül, csak a pontos állapothatárt nem tudom már.
Egy fontos info. Aki a rejtekhelyeken fegyvert talál az másnak nem feltétlenül lesz ugyan az a csúzli. A móderek megoldották, hogy minden játék előlről kezdésekor más fegyver legyen az adott rejtekhelyen.
Pl a faluban ahol kezdünk a bal oldali ház padlásán már találtam PM-et HPSA-t PB-t és Beretta-t is. Vagy szintén abban a faluban a bal oldali tégla épület mögött van egy gáztűzhely ami mellett találtam már Vintorrez-t, Groza-t, Val-t, Ak 74 U-t és SPAS-t is. Először azt hittem, hogy nehézségi szint függő, de többszöri kisérlet után be kellett látnom, hogy csak simán változó. Csak annyi biztos, hogy egykezes fegyver helyett egykezes lesz, és kétkezes helyett kéztkezes. Minden területre az első belépéskor generál valamit, amit aztán a mentés tárol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Konteó topic
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T 8/256Gb-Sok tartozék-2027.01.17-ig garancia
- ASRock P4i65PE Retro 478 alaplap, 2 GB DDR RAM, 2,8 GHz Pentium proci
- MacBook Air (13 hüvelykes, 2014 eleje)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (243)
- Zbook 14 Firefly G10 I7 1370P/L14 /T14 G1/T490/T495/Hp 840 G6 I5/830 G6 I7/745 Ryzen 3 Dell X1 yogaH
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest