- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
shield #18864 üzenetére
Akkor most őszintén leírom a gondolataimat a témáról
Sokan tudjátok hogy anno igazából már az SGM 2.2-t sem állt szándékomban lefordítani, csak mivel én is kedveltem a modot, plusz itt is volt némi igény rá bevállaltam miután Leo említette hogy besegítene, meg neki úgy rémlik volt már készen 1-2 fájl is lefordítva így elég sok munkát megspórolt nekem. Meg hát ugye ott volt alapnak a 2.0 fordítása.
De még így is elég sok fordítandó maradt a 2.2-ben végül. Elhiszem hogy nagy örömet szereznék, de ahogy láttam elég szűk réteg játszik ezekkel a modokkal, így nincs is bennem annyi inspiráció hogy nekiálljak, oké hogy ti itt páran értékelitek a munkámat ill. munkánkat amit belefeccöltünk és ezt utólag ismét meg is köszönöm, de sokan azt sem tudják hogy lehet modolni a stalkert ill. nem értenek hozzá, a modok nagy részéről nem is tudnak az emberek. Szóval azért ez mégsem ugyanaz mint egy nagy játékot fordítani, amit ezrek, tízezrek vagy akár százezrek várnak mint teszem azt egy Morrowind, Oblivion vagy Skyrim. Azt tuti szíves örömest csinálnám mert tényleg rengetegen elismernék a munkát vagy épp kritizálnák
Bevallom az elvette a kedvem picit hogy miután lefordítottam az SGM-et, azóta össz vissz max 10-15 embertől olvastam itt hogy köszöni. Nem számítottam arra hogy világszenzáció lesz ezt elismerem, lévén hogy ez csak egy mod volt. De tekintve hogy több százan letöltötték az SGM magyarítást ez elég kevéskének hangzik
És pont azért várom a Lost Alpha lehetőségét is mert ott legalább több ember felfigyelne (többek között) a munkámra, esetleg helyet kapna a nevem a credits listában
Szóval értitek... Szívesen és lelkesedéssel csináltam (Leo nevében nem tudok nyilatkozni
) az SGM magyarítást is nektek, és a Lost Alphát még annál is jobban fogom ha esetleg bekerülök a fordítók közé. De ilyen kis modokat sztem nem vállalok többet, a kereslet hiánya miatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Drón topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest