- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah, megoldódott, lent volt egy géppityu, meg az egyik bajtársnál egy gyenge távcsöves. A hóban lépkedés hangja idegesítő...
Nem jöttek be, megvártam, amíg a skeletonnal kiment a góré, mellette kiosontam és lekapdostam a maradék 2-3 snipert. Utána könnyebb a játék, elejét kicsit túl nehézre csinálták.
"rücskös" gránát kell, erősek a mutik is. Gránát dobás egy vicc, nagyon macerás vele pontosat dobni, sztem minden modban könnyebb volt. Nem lehet messzire hajítani, majdnem felfelé kell dobni....
Veteranon maradtam.
Boltolni itt sem érdemes, a javítás többe kerül. Viszont sok cuccot eldobnak, 15 perc játék után volt piercing sniperem, jó távcsövesem több is, meg úgy 40 ganyé. Ami nem recés, azt adom is el. Sok kaja, stb. van a hulláknál, zombik is vannak sokan, szal. az utánpótlás nem para. Tetszik a mod, jó a tél, csak a hóba lépésnek kicsit kevés a 2-3 hang. Az utószinkronos orosz duma annyira amatőr, víszhangos, h fáj. De játszható, történetben kb. párhuzamos az eredetivel, nincs fő történeti szál eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Házimozi belépő szinten
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- LEGO klub
- Telekom mobilszolgáltatások
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

shield