- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- CES 2025: prezentálta az NVIDIA az új GeForce-okat
- 3D nyomtatás
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alienhun79
tag
válasz Stalker78 #17049 üzenetére
Én úgy szoktam, ami szerintem elég hasznos, kétszer mentek minden lényeges küldetés kapujában vagy anomália való sétálások előtt, egy mentés majd közben folyamatosan gyors mentés, általában kissebb karcok és kevés stimpakkal megoldok minden nehézséget és eladok minden kütyüt és spórolok.Hát ez nem az a játék amiben több ezer kiló cuccost és arzenált lehet gyűjtögetni.Nagyon értékelek minden ingyenes módot, biztos sok munkával és idővel kell elszámolniuk, üres zsebbel.Egy biztos a Misery 2.0 nem két délutános rohanás, hanem kicsit túl realizált kihívás, és én szeretem a bebizonyítani, hogy van magyar virtus, ha csak játékról van is szó.Ne már francia, német vérpistikék lenyomjanak
[ Szerkesztve ]
tesztoszteronstalkerista
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S20 FE Snapdragon topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- CES 2025: prezentálta az NVIDIA az új GeForce-okat
- 3D nyomtatás
- Politika
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 2020 11" 128Gb (MY232HC/A) , Space Grey 6 hónap Garancia, TÖLTÉSI CIKLUS: 211 Akku:92
- PlayStation 5 (PS5) DualSense Edge vezeték nélküli kontroller - újszerű, hibátlan, sosem használt
- Thrustmaster kormány pedállal és cockpittel!
- Green Cell Asus R510C R510L R556L X550C X550L töltő ÚJ
- Ritkaság! Xiaomi 13T Pro 16Gb 1TB 120Wtöltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest