- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h8core
csendes tag
Hail!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, remélem nyomja még valaki a Geonezis addon-nal SGM 2.0. Találtam egy végigjátszást a youtube-on és ,mint kiderült belőle, annyi mindent kihagytam a sok játék során, hogy újra nekikezdtem. De ilyen még sosem volt az egyik fő szál az elején nem megy tovább, aki játszott már vele az tudja, hogy az Informátor küld jelet a PDA-ra, hogy hol találhatóak a gránátok Grouse számára és ad egy mappát a tervekkel. Na ezt én hiába várom, nem történik meg, már újra kezdtem ezerszer, olyan sorrendben csinálva a feladatokat is , ahogyan a videón van a játék, de úgysem történik semmi. Már az újratelepítés is megvolt, szóval ezekkel már próbálkoztam.
Sajnos a file-ok piszkálásához nem értek, hogy átírjak valamit,esetleg ha van valakinek ötlete mit lehetne csinálni azt nagyon megköszönném.
Legyen ez a mod file-ok között átirás, vagy olyan lehetőség mint más egyéb módokban ilyen kívánság teljesitő, amivel tárgyakat lehet spawnolni magunknak, igaz ilyet a Geonezis modhoz nem találtam.
Vagy esetleg egy mentés amikor már Grouse számára leszállításra kerültek a különleges gránátok.
A sigeruos fórumon nem is próbálkoztam, mert arra, hogy ezt érthetően megtudom fogalmazni angol nyelven még csak próbát sem teszek, hasztalan lenne.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest