Hirdetés
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
bulikavagyok #745 üzenetére
Szuper, van még 20 perc a letöltésből aztán indítom is
-
SzlobiG
félisten
Azért nem rossz ez a graf:
Tény hogy vannak gyengébb részek pl az NPC-k kidolgozottsága elég gyatra gondolok itt az arc-ra pl.
-
sixpak
nagyúr
Jött egy patch Steam-en....320Kb.
-
sheep
addikt
Nekem bejön a a hangulata és a grafikája is, eddig kb 2 óra játék után csomó fegyver, nagyjából megvan a játékmechanika, van gyorsmentés, fegyvereket lehet updatelni, én nagyon adom ezt a mászkálgatok - felfedezek fílinget. Még szinte nem is csináltam semmit de már van mellékküldi, stash kutatás. Ami külön tetszik hogy nem akarták újra feltalálni az egész játékot az alapoktól, sokminden hasonlít a régihez, tehát nem kell újratanulni az egészet (inventory, pda, stb. fegyverek kezelése, ilyesmik). Amikor a játék elején felmentem arra a bárkára ami a CoP-ban is volt az olyan volt mintha hazaérkeztem volna, régi szép emlékek
Van amin lehetne csiszolni pl. a fegyverek nem elég erősek érzésre és nehéz lopakodni is, meg van egy kis mouse lag is ahogy írták mások is, de ezekkel egyelőre együtt lehet élni.
Nekem ez eddig tetszik, kb. erre számítottam, azt már most látom hogy baromi sok órát el fogok tölteni a zónában. Pár peccs és jó lesz ez.
A grafika ízlés dolga, én elég szépnek találom high beállításokkal. -
-
malacka87
őstag
Hu de jól éreztem hogy nem szabad megvenni előre! Szokás szerint a grafika közelébe nincs a beharangozottnak!
-
myckey
veterán
Toljad a gamet , jöhet a tapasztalat. Max téged nem érint a pcmasterrace sallang
Egyébként dedikált Stalker 2 topic kb. szóval bárki is írhat sztm. Hadd szóljon.boogie84
VGA az okes, de a procim és a memoárom sovány, bár a memóriát ócsón tudom boostolni. CPU már meredek, mer ahhoz lap is kell meg sok buherálásEhhez pedig még nem elég kiforrott ez a játék, hogy rászánjam magam...
-
jimpo
senior tag
Egy Kis performance infó...
Natív 1080p felbontáson Epic Preset 60 körüli FPS-hez elég egy RX6900XTRTX 4090 Epic Natív 1440p ~100 képkocka átlag és 60+ FPS felett az 1% Low is. RX 7900XTX 60 FPS körül gurít
4K Natív és szintén Epic kevés a jelenlegi csúcskártya a 60 képkockához.
Viszont ha kicsit lentebb ad a grafikából az ember....
Epic to High több mint 20%-al magasabb képkockaszám, igaz ez 4K felbontásban lett nézve....For our benchmarks, we used an AMD Ryzen 9 7950X3D, 32GB of DDR5 at 6000Mhz, AMD’s Radeon RX580, RX Vega 64, RX 6900XT, RX 7900XTX, NVIDIA’s GTX980Ti, RTX 2080Ti, RTX 3080 and RTX 4090. We also used Windows 10 64-bit, the GeForce 566.14, and the Radeon Adrenalin Edition 24.10.1 drivers. Moreover, we’ve disabled the second CCD on our 7950X3D.
Forrás...
STALKER 2 Benchmarks & PC Performance Analysis DSOGaming -
KD6-3.7
őstag
Ez nem PC only topic ugye?
Series S-en tolom, 0 bug volt eddig, pitypangmezős küldinél vagyok, de egyelőre csak halál volt...bolyongtam össze-vissza. Stalker vibe megvan. Grafika is simán jó viszont furán sötét a játék sok helyen alap beállítások mellett. -
myckey
veterán
válasz
xandrush0831 #737 üzenetére
Akkor már régen rossz, ha temeted a 3080-at...
Én egyelőre az I56600K val meg 16GB rammal, rá sem merek 1440P ben. -
xandrush0831
aktív tag
Akkor jól sejtettem, hogy egyből feleződik az fps ha történik is valami a képernyőn. RIP 3080.
-
-
-
xundyingx
tag
Gondolom azért jön majd rá egy optimalizálós patch. Nálam az első falucskában leesett 10 fps-re (3070, 32gb ram, 5800x3d). Bár ezt még úgy írom, hogy nem telepítettem fel az ehhez kiadott videókártya drivert. Nektek segített?
-
JSaN
addikt
Kipróbáltam én is a játekot, bolyongtam az elejen a sötétben 3/4 órát, tapasztalatok.
Lesz még mit optimalizalni, szerintem fölöslegessen sokat eszik a PC-ből.
Konfigom: 7800X3d, 32gb ram, 7900 XT 20gb, 2460x1440 monitor 144hz-el. Fele epic, fele high beállítás, 70-90 fps, amd FSR3.1-al 110-140 FPS. Érdemes elösször az árnyékokat, haj, és a motion blur dolgokat lejebb venni. Szerintem a GSC-nek lesz még mit kalapálni az UE5 motoron.
Amugy a játék tetszik, adja a hangulatot és a régi dolgokat. Szerintem jó lesz hosszú távon, de még kell pár patch. -
Carasc0
őstag
válasz
M0ng00se #731 üzenetére
Na azért ilyen hibát már komolyan...
Kizárt hogy a fejlesztőknél ilyen fatális vizuális és mechanikai (animációs) nem jelentkeztek. STALKER 1-ben is voltak ilyenek. Bőven volt idejük legalább a régi gyerekbetegségeket gyógyítani. Ha ez nem sikerült akkor trehány munka.
-
-
-
Dr V
őstag
Nexuson a stalker optimizer segített, most ez egérből eltűnt a laggom, shuteringet se tapasztalok
-
na eddigi élmények röviden
rtx 3060 1080p felbontás, koránt sem rózsás a helyzet, de főleg low+néhány mid+texture epic beállítással quality dlss-sel és fsr-ral hozza kb a 100 feletti fps-t xD bár most értem be az első faluba, ott még ezekkel is leesett 60 köré 1-2 másodpercre,de most 100 körül van itt is. amúgy a gépigényt annyira én sem értem, nem rossz a grafika (bár nem nagyon van mihez viszonyítanom) de ahhoz képest nagy vas kell alá
a játékról
még be kell indulnia de nem olyan rossz, de sajna nekem a régi stalkerek élményét (még) nem hozza, de ez megváltozhat. szerencsére nagyrészt megmaradt a régi játékokra jellemző irányítás, egy két újdonság van
na de nyomom is inkább tovább
szerk: a pda-nak shadow of chernobyl hangeffektjei vannak, az sztem sokat hozzátesz a feelinghez -
-
gV
őstag
2.2 óra játék beszéltem volna valakivel, ühm nem. az első letérdelés, igazi Stalker
. RTX 2080 1080p Epic, MB off, qDLSS: 30-50 fps (kivéve a átvezető videók, mert az akár 16-ra is bezuhan
).
-
mvkly
senior tag
-
Laraxior
titán
Ehh, nem kínlódok a torrenttel...
Ha nem tetszik, van rá két óra játékidőm, visszatérítik. Hátha megtetszik.
Főzök egy szuper kávét, aztán meglássuk mit izzad ki magából a 4090 -
SzlobiG
félisten
Hát azért jól néz ez ki, legalábbis 4k oled monitoron.
4080-al azért kell a DLSS másképp megeszi ekkora felbontással, kéne a 4090.
-
sixpak
nagyúr
Na, toltam még 3/4 órát, világos van....hát, ez kis túlzással kb. Clear Sky szint grafikailag, na ezt nevezem én csúnya átb@szásnak.
Mondjuk 100 fps alá nem megy (4080, 7800x3d, 3440x1440, epic settings, DLSS Quality, FG ON), de ilyen látvány mellett 200-nak kellene lenni. -
VinoRosso
veterán
Valaki esetleg próbálkozik Geforce Now-val?
Itt azt írják hogy megjelenéskor elérhető, de én nem látok még semmit. -
rup1u5
nagyúr
Quick save-et megtalálta valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- iPhone topik
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Milyen autót vegyek?
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest