- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
MAr a fenti linken is van nehany driver, de a drivers.hu-n is van egy rakas...
De valaha votl egy savage driver olal ott az utolso elotti nem hivatalos dtrivfer meg 3d-s kepseggekle is oleg ol szerpeelt w98 /oldalt folosleges keresni eltunt az ido homajjaban driverral egyutt/ amugy tan w2k-s driver volt hozza de xp-s ma nem nagyon es minth az a w2k-s driverral xp-ben dobott volna egy hatast...???
udv
neduddki -
Feedoo
tag
A 397 es chip-hez kellene!!! Miért tudnál segíteni?
-
neduddki
nagyúr
H!I
mejjik csip??? 395/397???
jo keresggelest... Bővebben: link
udv
neduddki -
Feedoo
tag
Hali lenne egy kis problémám honnan tudnék letölteni S3 Savage4 Xtreme Vga kártyához Drivert?
-
neduddki
nagyúr
HI!
Az nincs, de meglett a 400-as p2, meg a g200-as matrox:- )))
A trio64 meg nem lehet 96 akkor mar szerintem 868-asom volt, esetleg a et6000-es.
Mikor jelentmeg a et6000-es???
Mas Na ezek vihetok: Tanatam egy 486-os lapot /ali/ egy vx-es p100-ast/ a procin meg gondolkodom/ van 2db k6-2-500 meg hajol tevedek meg 2 db socket7-es iP, 2 at haz ugy 486/100 es p1/100 kornyeken tan ram is van benne 2 db 14-es crt 90 evek eleje/utobbiak jaszarkon azokat nem cipelem sehova:- )))/
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
MEg 2 at-hazat tappal lappal, fx, vx esek lehetnek.. meg egy p100-as vx-es lapot edo rammal, de van rajta 2 sd foglalat is:- )))
Tobbnyire igen mert ha gond van vmejikkel akkor nem szerelgetek hane kompletten csere... es a 400p2/600cerka-tol felfele mar nem sokkulomseg tanahatoa dos-os konyvelesnel ott mar a virnyosebesseg szuk...
400-as p2, hercules, g200 nem tanalom...
de van cyrrus logic pci meg egy s3 775 /ez a grfikusanszar/ meg nvidia irodai munkar valok, mehany db...:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
32/64/128 SD 100/133 /de vannakkoztuk doglottek, multklor mar szetvalogattam, de mire heetvegere hazagyuttem szepen osszeratak megint hogy ne legyen szet:- ((( en meg ahajm teptem:- ))))/
NA most elbizonytalnodtam azzal a slot-os bf6-ban levovel mingya eloszedem az aida16-ot es megnezem:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Ja oem-es agp-s joszag az enyem!!!: - )))
De tanatam:
2 db p2b-t, 1 db be6-II, 1 db BF6, 1 db SA6, 1 db BX6 rev 2. /na ennek mar csak 2 pci megy meg ijjenek, de ban benne illesztovel egy 850-as p3 es abba van a 775-os s3:- )))/ egy TUSL2-C /1.4-es cerka + matrox220/, 2-3 db 300-333-as slot1 es cerka/A/, cerka633/700/733 370-es, 1 db 333-as p2, meg egy 400-asnak iskell vhol lenni:- ))), slot-os 733 P3!!!!!!!!! meg egy 370-es coolink 111-val /from Gaba today/, a meg egy marok ram-ot meg nehany ppgas- 400/433/466-ost:- )))
A Hercules meg nincs sehol:- (((( meg a g200-as sem:- ((( a francba........
udv
neduddki
mod: JA ken nekem egy fcpga>slot1 SOS-an, koszi
[Szerkesztve] -
-
neduddki
nagyúr
HI!
Hejejsbitek:
Videokártya tulajdonságai
Eszköz leírása Matrox Graphics Mystique 220
Adapter leírás Matrox Mystique 220
BIOS leírás v1.5.000
Lapka típusa MGA-1164SG
DAC típusa Integrated, 220 MHz
Sorozatszám ABR08526
Telepített illesztőprogramok mgaud (5.00.2475.1200 (ReleasedBinaries.010308-1115))
Memória mérete 4 MB
Videokártya gyártó
Cégnév Matrox Graphics Inc.
Termék információ http://www.matrox.com/mga/products/home.cfm
Illesztőprogram letöltés http://www.matrox.com/mga/support/drivers/home.cfm
/kosoznet Fiery-nek/
Tehat nincs benne a g betu bocsanat a felrevezetesert:- )))
NEm millenium hanem mystik, amugy mi volt a kulomseg a ket szeri akozott???
Utolso driver van fonn. De windoz inditaskor megcsinajja hogy a 15-s tft aszongay van jel, de kep nincs, akkor monitor lekapcs majd felkapcs es mingya van kep, vagy ha addig elmegy pihenni akkor utanna mar jol jon vissza, incs is gond a keppel es kinydoz alalt sem:- ))) -
neduddki
nagyúr
HI!
:- )))))))))
Ha az oregek osszegyunnek:- ))))
A tobbiek vettek a neves gyartoktol szarmazo trio64-eseket spea-k voltak, meg talan miro-k????
Erre az en szerencsetlen 868-asom hujjere alaszta oket!! egyetel spea 964-es tutta vele tartani a lepest:- )))) /90-vene s evek kozepe!!!!!!!:- ))))/
Arra meg hogy az ordogeb en emelkeznenk!!!! az volt az egyik fo baszogatasi alap!!! IStenem akkoriban meg votl idom meg kedvem 5-10%-ert napokat szorakozni!!! /na jo neha nagyon kelelt!!!/
udv
neduddki
mod: mintha meg a et6100-asbol is lett volna 1 peldanyom, vagy csak atment a kezemen???? nem emlexem e shogy vartuk a et6300-ast!!! mire felvasarotlakooket, beszelgettunk errol korabban es megeskuttem volna hogy az s3 votl az elkoveto, mire fel lettem sotettitve hogy a ati vette at amernokoket...
es arra elekeztek, hogy a a herculesnek a honlapjan levo driver oregebb es lassab volt mint amit a cdhez adtak??? szep fekete lemez herkules emblemaval??? az si megvan!!!:- ))))
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
NAgyom koszonom !!! :- ))))
udv
neduddki
p.s. Bővebben: link
ha jol emlexem az enyemre ijjen votl alapbol 2 megas es meg 4*512k lehetett beletenni:- )))
az et6000-resem meg tan ijjen volt alabol 2 es ahhoz meg 2*1M mdram ha jol emlexem:- ))) minth a ijjen lett volna Bővebben: link -
hobizoli
nagyúr
Miro Video 20SD (S3 Vision868) VGA kartyam volt egy iP75 + 8M RAM az elso gepemben. Havercsavonal iP100 + 16M RAM, de a VGA S3Trio64. Ha emlekeztek a Xing MPEG playernek volt egy sebessegtesztje -egy ejtoernyos ugras video felvetelebol par sec-, ennel egy skala mutatta menyit tud a geperomu, ez nalam a fenti gepen 30fps volt folyamatosan, nala meg 20-21, neha 22fps-t mutatott. Aztan change Cyrix6x86L-PR200+ (M1) + 32M SDR-SDRAM + Hercules Dynamite 128/Video (Tseng ET6000) cuccra, ezzel mar 67-68fps volt, kesobb 6x86MX-PR300+ (M2) -vel ugyanez 76-77fps-t tudott.
hobizoli -
neduddki
nagyúr
HI!
Az et6000-remet csereltem a herkulesre az aze nincs meg, de a hercules megvan, meg matroxbol a g100/pci/ g200/agp/ g220/pci/ es msot is eppen a g220-rol irogatok:- )))
Amikor az elso sima trio64-esemet megvettem az egy karacsony elotti nahany nap volt rogvest a mo-i megjelenes utan, de hogy mejjik evben??? aszt nagyon nem tom.. vhol 94 lehetett /de lehet hogy 93 esetleg 95:- )))/
Ja a herkulesre ragasztottam egy jokora bordat , de igy se sokkal hidegebb:- )))
Amugy ha jol tevedek en 2001-ig hasznaltam a herculest:- ))) a sokat emlegetett sony 17sf-val :- ))))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Egy ksi nosztalgia!!!
A trio64 volt ugye a 764 a trio64+ volt a 765, a trio64v2 meg a 775??? jl tevedek?? akkor mejjik volt a 785???? az votl a 64v2-nek az ujabb csipje????
a 64+ /765/-nek volt vmi baj a amegjeleniteseknel ha jl tevedek eszt kesobb a driverekkewl igyekestek foltozni, majd gyitt a v2/775/
erre jartal mar????
Bővebben: link
udv
neduddki
mod: dobebnetemre az egyik dos-os konyvelogepben egy s3 397-es joszagra akadtam!!!:- )))) hog meglepodtem, hogy vajjon ikor tehettam aszt bele???:- ))) asztan szep lassan ragyuttem!!!
koszbe megtanatam aszt a 764-est amejj dos alatt kitunoen muxik, de win alalt dob egy hatas meg akkor is ha kivezszem a +1 megat, na nem baj tartalakeba jo az:- )))
Emleksztek meg arra hogy mikor a trio64 1mb-ej melle az embor berakott +1-et akkor mith amegtaltosododtt volt???:- ))))
HA mar nosztalgiazunk akkor az en kedvenc s3-m a 868-asom volt gyakorlatilag a 2d ben az osszes masik s3-at megette kiveve a 968-at csak ette a ram-okat es azutan csereltem et6000-re majd herkules dinamitra!!!:- ))))
[Szerkesztve] -
KERO_SAN
aktív tag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Igazabol nem zavar az alacsony felbontas, meg a kis szinmelyseg, de ez a frissites.. KIFOLYIK A SZEMEM !!!
Tied hany megas volt ? -
Drótszamár
őstag
1024*768 16bit 60Hz-et biztos tudja a kicsike
Én is nyúztam ilyet 5 évig. -
KERO_SAN
aktív tag
Szoval most egy ilyen kartyat nyuzok (
) es erdekelne vmi modszer/driver amivel winxp alatt ki tudnek sajtolni belole vmi elfogadhato felbontas/frissites kombot, mert a 640*480/60hz-et nem birja a szemem 
Nem talaltam hozza winxp-s drivert, az alap pedig ezeknel az ertekeknel nagyobbat nem enged beallitani ( sot, kisebbet se..
)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest