- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Videós, mozgóképes topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Basmacskin
aktív tag
Riva128 picivel volt lassabb a voodoo1-nél, mert a textúrák nem néztek ki rajta valami fényesen... Bár lehet, hogy volt rajta textúrafilterezés, de nem pont úgy nézett ki, hogy működött volna. A voodoo1nek sokkal szebb képe volt.
Jah, Az S3 Savage 4-ről meg annyit, hogy ne igen lássuk el árammal. Kivétel ezalól az 8 megás Extreme edition, ami kb 150/150 mhz-ig hajtható, és egyszinten van egy TNT-vel.
[Szerkesztve] -
Yutani
nagyúr
Matrox Parhelia 512...
Anno én a PC Guruban olvastam, hogy a Half Life a Q2 motorját használja. Aztán valahogy tavaly szóba jöt itt a fórumon a dolog, és kiderült, hogy igazából a Q1 és Q2 keveréke, erősen módosítva (eleve D3D támogatású, ami ugye a Quake-eknél nem létezett).
Szóval így higyjen az ember az újságoknak, de hardverben még nagyobbakat tudnak halandzsázni. -
hiimi
csendes tag
Tényleg érdekes bennem úgy tudatosult anno ahogy leirtam! Az azért gáz ha a 2-es táblázat Voodoo részét nézem,mit látok? Voodoo 1-2 64bittel! Ebből következik hogy a Cavington más adatoknál is szóba jöhet. A HWHUNPAGE táblázatát a netezők bemondásai alapján állitották anno össze. Persze én is tévedhetek, ezért ha másnak is vannak emlékei azt meghalgatmám! Ja és PCWORLD 99/11 50. oldal, CHIPmagazin 2001/8 78 oldal. Most hirtelen ennyi!
-
Yutani
nagyúr
Ahogy itt elnézem Bővebben: link, a TNT2 M64-hez képest hasonló a Stealth III 540 sebessége, inkább csak OpenGL alatt, és itt is magasabb felbontásokban vérzik el.
Tehát ebben az esetben igazad van, hogy mindegy melyik verziót alkalmazzák: 1 pp/2 TMU, vagy 2 pp/1 TMU. A 64 bit mindkettőt megfojtja. -
Yutani
nagyúr
Azért ezt érdemes átnézni: Bővebben: link
Nekem volt Riva128, és nem emléxem játékfuttatási problémára, ellenben a Savage4-nél volt ilyen. Nem is tartottam meg 1 hónapnál tovább, vettem gyorsan TNT2-t. -
GombócArtúr
senior tag
Ez nekem magas, ez a filmkérdés. Egy haverom gépén,
a bizonyos 375mhz, 128SD Voodoo3 2000 16MB tök jól mentek a filmek.
Nekem pedig: Shuttle alaplap, PII400@333 (max 83fsb)512K cache, 320MB ram, Geforce2 MX400 64MB WinXPés Ace mega codec packal szaggattak mint a fene.
Most akkor hogyis van ez?
Igazából az lenne a fontos hogy:
Shuttle lap, PII400@333 - 192MB ram WinXP vel lehessen filmeket nézni. Ehhez milyen vga-ra van szükség?
Vagy nem is inkább a VGa hanem a codec a kérdés? hogy mennyire terheli le a gépet? Vagy az esetlegesen lassú Shuttle alaplap a gond...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest