- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PLC programozás
Aktív témák
-
Lőre
tag
Nekem is FX 5600 asom van és az uj 52.16 os Forceware-rel nekem is voltak gondjaim ,ugyhogy 45.23 rulez!
Próba cseresznye ,ne add el olyan hamar mert amúgy nem rosz cucc ha megy rendesen! -
Keptn
csendes tag
-
tibz03
őstag
4x.xx-est próbálj. De ha végképp nem megy, a legjobb, ha beugrasz egy szervizbe, mert én meg Procika nem értünk hozzá, csak hülyeségeket beszélünk (főleg Procika). :DDD
Csak vicceltem. De tényleg szakemberre kell bízni, vagy ha garis, vidd vissza, sz@rakodjanak vele ők! Valszleg szoftveres vagy hardveres hiba van a jelenségek mögött (ugye jól leszűkítettem a kört... :DDD )
Azt is meg lehet próbálni, hogy másik Win (pl. 98), 3D Mark tesztek (ha ott is hibaüzenet van, akkor gázos a dolog). -
Keptn
csendes tag
-
tibz03
őstag
Nekem az új Catalyst (3.9) nem műxik jól, úgyhogy a 3.6-ost raktam fel. A 3.9 állandó jelleggel kilökött a CoD-ból. Próbálkozhatsz azzal is, hogy egy régebbi VGA-drivert használsz.
-
A játékot format után újratelepítetted? (Mert gondolom, hogy partícionálva van a vinyód, mint minden rendes embernek :D)
-
Nincs átállítva az AGP a BIOS-ban (mondjuk 1× -re) ?
:D -
Club
őstag
Lehet hogy az alaplapod nem komálja, ill., a lapod 8x agp-s?
A hűtés jó rajta?
Hát most így hirtelen ennyi.. -
hungeek
senior tag
van egy sanda gyanum hogy az alaplapod nem komálja az abitot.
milyen lapod van? -
Keptn
csendes tag
Szasztok,
szívás, szívás, szívás. Most cserélték ki a buggos ABIT Siluro 4200-asomat egy 5600-asra. A játékok nem mennek vele, mert indulás után nem sokkal a következő a hiba: Microsoft C++ Library Runtime error ...blablabla. Most raktam újra az Xp-t, a directx 9b-t, 52.16-os a videókártya driver-t.
A haverom gépén viszont minden probléma nélkül megy!! Neki is xp-je van. Szóval felmerül a kérdés, ha a kártya jó, akkor mivel lehet a probléma? 1 hónapja még egy ASUS 4200-as volt benne, azzal semmi gond nem volt fél évig. Csak ezek a Silurók szivatnak...
Szóvaltud vki segíteni?
THX
Keptn
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Renault, Dacia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macska topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest