Hirdetés
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
-
PROHARDVER!
rTorrent / libTorrent
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireqpeg
csendes tag
válasz
vargalex #2354 üzenetére
Aha értelek, ami a lényeg az eredeti r/rutorrenthez visszatérve Vargalex mindent amit lehetett, de tényleg mindent kipróbáltam és mindig ezt a hibát kaptam: rTorrent user can't access 'id' program vagy ''stat''.
És 1szerüen nem bírok vele: chmod 777 -R /mnt/Torrent/session, execute.nothrow = chmod,770,/opt/var/rpc.socket variálgattam chmod:750,755,770,777, aztán a php.ini be ;open_basedir = ezt is kibővítettem ( open_basedir = /srv/http/:/home/:/tmp/:/usr/share/pear/:/usr/bin
The binaries are stat, id, php, curl, gzip. If these are installed somewhere other than /usr/bin, then you may need to append that to the line also.) ezt is több féle leírás szerint, de sajnos semmi. Tehát maga a rtorrent a configommal tökéletesen működik ,de ugye a rutorrent a webes felület miatt lenne jó. Plusz a rutorrent-plugin-erasedata rutorrent-plugin-tracklabels rutorrent-plugin-diskspace ezek a pluginek lennének ami most őszintén szólva, nem sok mindenhez kellene nekem. Csak az alap normális használathoz szabad kapacitást mutatja, tudjak törölni kb ennyire lenne szükségem. De nem akarja az igazat sajnos sehogy sem... Sajnos ez van
Illetve 1et dologba tudsz vagy valaki tud nekem választ adni?
van ez a fájl www/rutorrent/conf/config.php
és ebbe ezek a sorok :
$topDirectory = '/mnt/Torrent';
"php" => '/usr/bin/php',
"curl" => '/usr/bin/curl',
"gzip" => '/bin/gzip',
"id" => '/usr/bin/id',
"stat" => '/usr/bin/stat',
a php.ini be a open_basedir = nem a fentiek a php, curl, gzip, id , stat utáni elérhetőséget kell ide írni a basedir után? Mármint a kérdés az hogy ez lenne a megfelelő?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Íme az új Android Auto!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest