Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mocsanisi

senior tag

Na ez kicsit vicces volt. Fizikai felmérésem átlagon felüli, az a műveltségi vagy iq teszt vagy mi átlagon felüli. Egészségügyi állapot rendben. És mégis megvágtak pszicho-n. Igazából ilyen mondvacsinált indok volt hogy túl agresszív és önfejű vagyok rendőrnek, de folyamatosan csak az apám betegségéről (skrizofrénia) kérdezgetett. Ennyi volt a beszélgetés, és közölte hogy ez nem sikerült. Mondom oké... Vicces hogy az határozza meg hogy hova mehetsz, hogy az apádnak milyen betegsége van, mert nincs bizonyított tény hogy ez öröklődik, valami olyasmit mondanak a dokik hogy a hajlam rá nagyobb lehet. Én ezt az egészet inkorrektnek tartom, de igazából mostmár nem is érdekel az egész. A pszicho-s csaj meg olyan flegma volt, alig volt idősebb mint én, azthittem falnak megyek a stílusától. Full normálisan beszélgettem vele, erre ő megfejtette az igen-nem válaszokból hogy én milyen ember is vagyok... Igazából ezek a kérdések is kicsit érdekesek voltak hogy szoktál-e verekedni (küzdősportolok, alap hogy edzésen verekedés van.) Meg sok válaszra nem igen-nem-et adtam volna, hanem indoklást írtam volna, mivel a válaszból nem az jött le amit én ténylegesen gondolok. Na mind1 ez ilyen...

Új hozzászólás Aktív témák