- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- 3D nyomtatás
- ASUS ROG Ally
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
mocsanisi
senior tag
Na ez kicsit vicces volt. Fizikai felmérésem átlagon felüli, az a műveltségi vagy iq teszt vagy mi átlagon felüli. Egészségügyi állapot rendben. És mégis megvágtak pszicho-n. Igazából ilyen mondvacsinált indok volt hogy túl agresszív és önfejű vagyok rendőrnek, de folyamatosan csak az apám betegségéről (skrizofrénia) kérdezgetett. Ennyi volt a beszélgetés, és közölte hogy ez nem sikerült. Mondom oké... Vicces hogy az határozza meg hogy hova mehetsz, hogy az apádnak milyen betegsége van, mert nincs bizonyított tény hogy ez öröklődik, valami olyasmit mondanak a dokik hogy a hajlam rá nagyobb lehet. Én ezt az egészet inkorrektnek tartom, de igazából mostmár nem is érdekel az egész. A pszicho-s csaj meg olyan flegma volt, alig volt idősebb mint én, azthittem falnak megyek a stílusától. Full normálisan beszélgettem vele, erre ő megfejtette az igen-nem válaszokból hogy én milyen ember is vagyok... Igazából ezek a kérdések is kicsit érdekesek voltak hogy szoktál-e verekedni (küzdősportolok, alap hogy edzésen verekedés van.) Meg sok válaszra nem igen-nem-et adtam volna, hanem indoklást írtam volna, mivel a válaszból nem az jött le amit én ténylegesen gondolok. Na mind1 ez ilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest