Hirdetés
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Játékosoknak szánt, vezeték nélküli headset jött a PowerColor logójával
- Sokoldalú Thunderbolt 5 dokkoló érkezett a Cable Matters színeiben
- Bemutatkozott az In Win legfrissebb, AR szériás kompakt AIO-ja
- Hamarosan megjön a Samsung új, Lunar Lake-es notebookja
-
PROHARDVER!
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
-
CptMisi
őstag
Helló!
Elég szánalmas kérdéssel fordulok felétek, de én nem értem a helyzetet. Szóval: Vettem egy Asus RT-N10 routert, ami hitelesítést kér, de hiába írom be a 01x149@invitel2.hu címet és a hozzátartozó jelszót/ 01x149 + jelszó, de sehogy sem fogadja el, csak újra felugrik a hitelesítő ablak... Mit csináltam rosszul?You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
CptMisi
őstag
Üdv!
mielőtt megvettem volna a routert, sok-sok évvel ezelőtt ment a cod2 multiban gond nélkül, aztán amint bekerült a képbe a router az Istenért sem akart csatlakozni egy szerverre sem...
egyik ismerősöm pár éve megoldotta a gondot, beállított statikus IP-t+port forwardolt, azóta jó is volt, egészen mostanáig...tegnap este játszottam, minden rendben volt, kiléptem, kikapcsoltam valamit frissített a windows, ma megint nem tudok csatlakozni, csak várakoztat a kapcsolatra...pedig hozzá sem nyúltam...mi lehet a probléma, elmagyaráznátok hogyan kell beállítani állandóra az ip-t? router->belépek->ott van egy olyan, hogy állandó ip: kell három dolog: My WAN IP Address, Remote IP Address, Remote IP Subnet Mask (ezek vannak a fixed IP addressen belül->érdekességként megemlítem, hogy most a "Get automatically from ISP (Default)" volt használva, mikor probáltam megcsinálni) szóval melyikhez mit írjak?
IPv4-cím
IPv4 alhálózati maszk
IPv4 DNS-kiszolgálók
ilyeneket találtam, gondolom az első a My WAN IP Address, második a Subnet Mask, harmadik a Remote IP Address...
ezeket beírtam, aztán megnéztem a port forwardot, az is rendben van, mégsem megy
valakinek valami ötlete?You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
CptMisi
őstag
én vagyok az akinek a Call of Duty multyplayernél nem csatlkaozik a szerverhez, hanem csak számol az awaiting connnection-ben, nah kaptam egy linket (PazsitZ-tól), leírja mit kell csinálni meg is csináltam de nem változott semmi. PLS HELP!!!
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
CptMisi
őstag
http://prohardver.hu/apro/intel_felkonfig/hsz_1-50.html#msg1
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
CptMisi
őstag
oké, megnézem, kösz a segítséget!
-
CptMisi
őstag
hát nem igazán értek hozzá, mi is az a portforward, pl.: call of duty multyplayerben választok egy szervert felcsatlakoznék de nem sikerül és minden szerverrel ezt csinálja--->erre gondoltam
-
CptMisi
őstag
-
CptMisi
őstag
hali! nekem ZyXEL P-320W-s routerem van és például, ha call of duty-val szeretnék multyba játszani nem tudok, mert van ugye az a lépés, hogy Awaiting connection (vagy vmi hasonló) és ott számol egy ideig normális esetben, nekem számol amíg meg nem szakítom vagy ki nem lépteti a szerver! miért is?! pls segítsetek kaptam választ már: cseréljem le, mert nem lehet megoldani!--->tényleg?
-
CptMisi
őstag
jah és ha tényleg le kéne cserélni, mert nincs más lehetőség milyen routert ajánlanátok, amin lehet multyzni bármelyik játékkal? de szerintem meg lehet csinálni mert csak egyes játékok nem mennek de van ami igen! WiFi mihez szükséges?
-
CptMisi
őstag
hali! nekem ZyXEL P-320W-s routerem van és például, ha call of duty-val szeretnék multyba játszani nem tudok, mert van ugye az a lépés, hogy Awaiting connection (vagy vmi hasonló) és ott számol egy ideig normális esetben, nekem számol amíg meg nem szakítom vagy ki nem lépteti a szerver! miért is?! pls segítsetek kaptam választ már: cseréljem le, mert nem lehet megoldani!--->tényleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest