Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
StSanya
senior tag
Az lesz az, a Jótállási jegy, amin gondolom a Berendezés típusa, Megnevezése, s a Termék jelentős részeinek (fődarabok) jegyzéke rovatok nincsenek kitöltve, - nálam sincs - csak egy gyári szám, dátum, meg egy Telekom-os pecsét van rajta! (A másik jótállási jegy, a tableté, az szépen ki van töltve... )
Nah, ezen az szerepel nálam, hogy 24 hónap a gari idő, amit a dlink teljesít! (http://szerviz.dlink.hu vagy 1/8148080 vagy 1/4613001)
Nekem mondjuk van számlám is, amin a tablet mellett szerepel a router neve ("DIR600router") így ezzel biztosan lehet érvényesíteni a jótállást.
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
Wind-Storm
őstag
B5? A DD-WRT-s lista kicsit le van maradva úgy látszik...
Ez is ralinkes... [link]Az egyik port LED-del kapcsolatban igazad is lehet akár, bár tapasztalatom szerint ez nem feltétlen jelent bármit is.
A power LED már annál inkább elgondolkodtató... tudtommal a dlink szeret kétszínű LED-et használni powernek, tehát vagy sárga vagy zöld.. valószínűleg ezért most épp semmilyen.
Mit reagál egyébként ha benyomott reset gombbal helyezed áram alá? -
MODERÁTOR
-
StSanya
senior tag
Én tavaly augusztusban kaptam a tabletet és a routert, a tabletre tuti, hogy két év gari van, de a routerre én se emlékszem... De egy próbát megérne egy T-Pont zaklatás, mert a hűségidő vállalásod szerintem neked is két év, nemde?
Amúgy resetelni próbáltad a routert?
[ Szerkesztve ]
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest