Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• amol

addikt

válasz Wind-Storm #11347 üzenetére

Huawei Ideos S7 Slim-et kaptam ingyen plusz ezt a routert és egy SIM-kártyát amit azóta sem töltöttem fel :)
    B5-ös. Nem mindegyik LED világít, a power és a LAN1 nem. Talán nem megy végig a boot a LAN1 hibája miatt.

StSanya!
    Természetesen próbáltam resetelni, meg sem mukkan.
    "a tabletre tuti, hogy két év gari van, de a routerre én se emlékszem... De egy próbát megérne egy T-Pont zaklatás, mert a hűségidő vállalásod szerintem neked is két év, nemde?"

Persze, fel is hívtam őket, a hölgy kedvesen ajánlott valami fizetős szervizt aki ha nem tudja megoldani a problémát segít választani új routert. Megköszöntem az ajándék terméket ami használhatatlan.
    Garjegyet eddig nem találtam benne, de azt tudom hogy a D-Link termékekre 2 év jótállás van. A dobozra rá van ragasztva egy nylontasak "telepítési segédlet"-tel, ehhez eddig nem nyúltam, gondoltam úgysem találok benne újat. Most viszont találtam, egy kitöltetlen garjegyet, ezen is szerepel a két év. Most már csak le kéne pecsételtetnem, remélem sikerül.
    Illetve remélem hogy még nem telt le a 2 év, de azt úgyis észrevenném a havi számlán, mert ugye nem szólnak hogy ha nem hosszabbítok időben drágább lesz... ;]

Új hozzászólás Aktív témák