Hirdetés
-
PROHARDVER!
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
válasz tomboy1000 #42075 üzenetére
De minek bonyolítod az életed, hogy helyi hálón a DDNS-en keresztül érd el a Synót? Arra teljesen jó a helyi IP+port is.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
mezis
félisten
válasz tomboy1000 #42079 üzenetére
[link]
Amíg nincs okod rá, maradjon a szolgáltató eszköze routernek.mezis
-
Tompika777
senior tag
válasz tomboy1000 #42081 üzenetére
Akkor nézd meg a Kaon-ban, hogy van e PPPoE Passthrough, és kapcsold be.. Ha engedi akkor a saját routered kösd utána, és add meg a bejelentkezési adatokat.
Ha nem lehet bekapcsolni, akkor hívd a szolgáltatót, és kapcsoltasd át. -
Tompika777
senior tag
válasz tomboy1000 #42079 üzenetére
Ki a szolgáltató, és optika vagy coax?
Ha coax, akkor bridge mód a szolgáltatótól, ha optika akkor ppoe passtrough -
Multibit
nagyúr
válasz tomboy1000 #42077 üzenetére
De van. Másik router.
-
Multibit
nagyúr
válasz tomboy1000 #42075 üzenetére
Loopback funkciót nem találtam a router beállításai között
Nem csodálom. Azt vagy tudja a router, vagy nem (ahogy már korábban megírtam neked). Nincs ilyen beállítás. -
tronic
tag
válasz tomboy1000 #1302 üzenetére
Szia!
Sajnos oleg-et nem próbáltam ki a routeremmel (WL500g Deluxe), így érdemben nem tudok hozzászólni a témához, de sztem kérdezz rá a fórumban.
http://wl500g.info/Remélem tudtam vmennyit segíteni.
[ Szerkesztve ]
'Tipikus esete annak, amikor génmanipulálgatanak össze-vissza és a végén kijön belole valami véletlenül...:)''
-
tronic
tag
válasz tomboy1000 #1300 üzenetére
Ha külön adod meg az is gut.
Port mind1, de ne legyen 1024 alatti!!. pl. 6656, 6657'Tipikus esete annak, amikor génmanipulálgatanak össze-vissza és a végén kijön belole valami véletlenül...:)''
-
tronic
tag
válasz tomboy1000 #1298 üzenetére
Jaja virtual server alatt.
Milyen programot akarsz használni a torrentezéshez?
Kis segítség a routerhez:http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Asus/WL-500G/default.htm
Azureus (ha őt akarod használni):
Kell neki egy TCP a "hagyományos " működéshez és egy UDP a DHT-hez. Lehet egyszerre magadni , meg lehet külön is.[ Szerkesztve ]
'Tipikus esete annak, amikor génmanipulálgatanak össze-vissza és a végén kijön belole valami véletlenül...:)''
-
tronic
tag
válasz tomboy1000 #1296 üzenetére
Szia!
Vagy engedélyezed az UPnP-t (megoszlik a vélemény a biztonságosságát tekintve), így pl. az Azureus automatice béállít mindent, vagy port forward.
Port forward esetén programfüggő, hogy milyen portot kell továbbadni. Azureusnál maradva kell egy TCP ill egy UDP port forward is, de hogy mely portok legyenek, már Te tudod beállítani.
Hirtelen nem'tom, hogy admin felületen hol találod, de sztem a NAT alatt, majd virtual server opció.'Tipikus esete annak, amikor génmanipulálgatanak össze-vissza és a végén kijön belole valami véletlenül...:)''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest