- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gamepad
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
discrate
aktív tag
válasz
krealon #37236 üzenetére
Szia,
nekem is hasonló lenne a problémám. Végignéztem, amit írtál, próbálkoztam többféleképpen, de a végén mindig zárt portot látok itt.
Szóval van egy ZTE F660RV1-es routerem, ez kapja a bejövő jelet. Összekötöttem egy TP-Link AC1200-assal, ami Access pointként van beállítva.
A leírásodban a 0. pont szerint megnéztem, és valszeg Nat-olva voltam, mert 100.xxx-es IP címet láttam a setupban. DIGI-t hívtam, hogy szedjék ki, visszajeleztek, hogy mókoltak valamit, most 92.xxx-et látok. Az okés, ugye?
Ipconfigban megnéztem, hogy mi a laptop kiosztott IP címe, és azt adtam meg a port forwardingban ZTE-nél valamint azt a portot, amit a qbitorrentben is.
A TP-linken nem kell állítani semmit sem? ZTE-nél a DMZ-t is kipróbáltam, bár azt arra írtad, ha a másik készülék routerként üzemelne, de az sem segített.
Eset internet security van fent, ott nem kell valami kivételt állítani?
Esetleg a windows tűzfalon be- és kijövő porton megadni mint kivétel?Nem vágom a témát annyira, köszi, ha segítesz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali médialejátszót?
- LEGO klub
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- OTP Bank topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest