Hirdetés
-
PROHARDVER!
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bailey
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11848 üzenetére
De akkor csak ez a példány lehet a hibás, vagy ez a típus nem fog menni, és inkább nézzek mást?
-
-
Bailey
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11846 üzenetére
Lan net.
-
-
Bailey
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11844 üzenetére
Köszi, szerintem az lesz.
-
-
Bailey
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11842 üzenetére
Villog a wan led, és már próbáltam a mac cím klónozást is, de az sem segít.
-
-
Bailey
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11840 üzenetére
Ugyanazt a kábelt dugom a gépbe és úgy megy a net.
Ha rámegyek a statusban a csatlakozásra kiírja hogy csatlakozik, aztán egy idő múlva kiírja hogy nem tud. -
-
Bailey
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11838 üzenetére
Akkor is tök üres.
A statusnál is az internet ip címénél csak 0.0.0.0. van -
-
Bailey
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11836 üzenetére
Semmi, tök üres a log.
-
-
Bailey
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy linksys E900-as routert, mindent beállítottam rajta de nem megy a net egyáltalán. Az Amtel a napokban állt át pppoe kapcsolatra, de hiába írom be a router beállításokban a pppoe módnál a felhasználónevet és jelszót nem megy a net. Beírtam a Win8-ba is a felhasználónevet és a jelszót, és ha a falból jövő kábelt a gépbe dugom megy a net rendesen, de a routerrel nem. Már frissítettem és reseteltem a routert de semmi. Mit kellene még beállítani hogy menjen?
-
Nando911
csendes tag
válasz
Wind-Storm #11832 üzenetére
Nem tudom, le van jelszavazva.
-
Nando911
csendes tag
Sziasztok olyan problémám van, hogy nagyon belassult a netem laptopon vagyok routeren keresztül kapom.
25 megás netem van és amit utoljára mértem speedtesten az 5 mb-t volt és a ping az nem magas19 ms volt legutóbb. Játékokban nagyon megérezni a pinget.Mi lehet a gond ez router problémája lehet vagy vmi más?
Pár napja kezdte el, addig minden frankón ment kb 1 éves lehet a router, TP-Link. Ezen a routeren 2 laptop volt mindig de nem lehetett észrevenni, ha a másik töltött le vmit vagy terhelte kicsit a nete szóval nem hinném, hogy az lehet a gond. -
krizstof
csendes tag
válasz
Wind-Storm #11828 üzenetére
hát inkább lesz ez sajnos kuka, öreg is lassú is és a táp is akkora mint egy kispolszki
azért köszi
-
Wind-Storm
őstag
válasz
Intruder2k5 #11827 üzenetére
Vagy szerelő.
-
-
Mezcal
addikt
Sziasztok!
Ma vettem egy TP-LINK VR740N wifis router, mert az 5 évig tökéletesen működő SMC bedöglött, illetve azt hittem, mert ez a Router is ugyanazt csinálja.
A probléma: felcsatlakozom a mobilommal a routerre, kiváló jelerősséget mutat a mobilon, de még sem tudok netezni vele, mert azt írja, hogy nincs kapcsolat. Aztán van olyan, amikor elindul a net, de pár perc után megszakad és azt írja a telefonom, hogy a routerem nincs a közelben, vagyis nem látja, pedig pár centire van tőle.
Nem a telefonnal van a baj, mert haver gépén és routerével hasít.Mi lehet a gond? A válaszokért előre is nagy kösz!
-
krizstof
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #11820 üzenetére
hali
reset áram alatt igen, és szerintem nem oszt ki IP címet mert odáig jut az xp h 'hálózati cím lekérése'. és ez ugye nem sikerül..ja és van egy ilyen opció az xp-ben (mondjuk nem tudom h mennyire megbízható) h új IP cím kiosztása hiba esetén, ez sem megy.
-
-
krizstof
csendes tag
Sziasztok,
van egy ősöreg routerem, most épp szükségem lenne rá, egy zyxel G-570S. viszont hiába dugom rá egy gépre, utóbbi nem ismeri fel így ugye nem is tudok semmit beállítani stb. mi lehet a gond, simán elromlott benne vmi az évek alatt? kábel tuti jó, reset-et próbáltam.
köszi!
-
Sziasztok!
T-Home-os Cisco EPC3825 router bekavarhat egy TP-Link 941ND-nek? Kábelneten minden szép és jó volt, de mostanság IPTV-vel torrentnél esik a sávszél, vagy megáll a letöltés is. Lehetnek valami átjáróproblémák? Kellene állítanom valamit, hogy összehangoljam őket? (Cisco-tól kapja a netet a TP)
-
-
saturn27
tag
Üdv!
Úgy tűnik haldoklik a routerem, mert elég rendesen szakadozik a netem, de remélhetőleg ti mondtok valami okosabbat.
Router típusa: TP-LINK TL-WR543G
friss firmwaretünetek:
- elég sűrűn szakadozik a netem rövidebb időkre és az összes többi gépen is, ami a routerre csatlakozik
- az esetek többségében a böngésző az ilyenkor szokásos DNS hibát írja ki, de ritkábban előfordul, hogy egyszerűen úgy reagál, mintha kihúztam volna a WAN portból a netkábelt
- maga a kapcsolat jó, mert a router kihagyásával problémamentesen megy a net, de nyilván a kedves családtagjaim is szeretnének netezni a kis eszközeiken
- korábban is előfordult néha, hogy egy pillanatra kihagyott a net, de ez ritkán fordult csak elő, de amióta a frissen vásárolt gépemet rádugtam a routerre, egész egyszerűen megbolondult, pedig semmilyen beállításon nem változtattam (nem hinném, hogy az xfast lan szaggatná a kapcsolatot)
- a router logjában szerepel egy ilyen sor: PAP: PAP authentication failed. Nem tudom, hogy van-e ennek köze a hibához...
- jah, mégvalami...amikor így kihagy a net a routert nem lehet elérniSzóval a firmware friss, a beállítások elvileg jók, kábelek a helyükön, mégis szakadozik jó sűrűn a net. Haldoklik a router, vagy valami mégsincs jól beállítva? Ötletek?
Köszi előre is!
-
abdulka1
őstag
válasz
Gubek-Einste #11812 üzenetére
6/1 a sebesség.
Egyébként megoldottam a problémát.
Bekötöttem switch-ként a routert. (Az 1. és 2. kimenetre kötöttem a modemet és a gépet) Működik a wifi is.Köszönöm a rám fordított időtöket.
-
-
krealon
veterán
válasz
cellpeti #11809 üzenetére
Ezert kell vasarlas elott elolvasni a hasznalati utasitast vagy legalabb a technikai leirast.
http://home.dlink.hu/termek.php?id=147
Firmware Ax Hardververzió
Firmware Bx Hardververzió
SharePort Kliens Program Windows
SharePort Kliens Program MAC
Adatlap
Felhasználói kézikönyv
...A kiemelt resznel azert mar gyanakodni kellett volna, hogy mi a banatnak kell egy kulon kilens program a port eleresehez...
TL-WR1043ND-nel is ugyanigy mukodik peldaul a "nyomtato megosztas" a gyari firmware-rel, de legalabb OpenWrt-vel es utanaolvasassal orvosolhato a dolog. -
cellpeti
nagyúr
üdv
van egy DIR635 routerem. Van rajta most egy pendrive, de ha egy másik gépre csatlakoztatom, és én is használni szeretném, akkor kérni kell????!! Azt hittem ilyenkor mind a 2 vagy több gép tudja egyszerre használni
-
abdulka1
őstag
válasz
Gubek-Einste #11807 üzenetére
Egyszerű kábelnet van. (Parisat)
-
-
futár
senior tag
válasz
abdulka1 #11804 üzenetére
a modemből kijövő kábelt bedugod a router WAN portjába és konfogurálod a routert. Amennyibemn a számítógépen nem kellett beállítani semmit, akkor a routert reseteled és csatlakozol a NET-hez, ha ez sem elég, akkor a MAC clone-t megcsinálod, mert lehet, hogy a gép MAC-je alapján szűrik a hálózaton a gépedet.
-
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Korábban ADSL-hez használtáltam egy ZyXEL P-660HW-T3 routert.
Most kábelnetem van amihez a szolgáltató egy Motorola SB5101E modemet adott.
Azt kérdezném, lehet e valahogy használni a régi routert az új nettel mert szeretnék wi-fit használni ? -
válasz
gangesz78 #11800 üzenetére
Akkor nem vagy semmilyen tűzfal mögött, a hiba csak nálad lehet! A kapcsolat módja (aktív és passzív) amúgy sincs közvetlen hatással a sebességre, passzív módban is el lehet érni a maximális sebességet minden további nélkül! Ráadásul ez csak p2p alkalmazásoknál számít, de egy sebességteszt esetén abszolút nem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gitáros topic
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Tesla topik
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Futás, futópályák
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Mesterséges intelligencia topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest