Hirdetés
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindenestől eltörölné a Nuvia dizájnokat az ARM
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
abdulka1
őstag
válasz Gubek-Einste #40714 üzenetére
Ahhoz képest, hogy hányszor reseteltem vagy újra indítottam, nagyon kevésnek tartom a bejegyzéseket.
Áramtalanítva volt mióta írtam. Egy 20 perce bekötöttem, azóta megy rendesen.
Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Van egy Mercusys AC12G AC1200, Gigabit, Kétsávos routerem ami tegnapig hibátlanul működött.
Ma a számítógép bekapcsolása után sem volt gond, nagyjából 5 percig. Azután megszakadt a vezetékes illetve a wi-fi kapcsolat is.
Újraindítás és reset után 6 percig minden alkalommal van net, de mindig meg is szakad.
A hibát kizárásos alapon a router okozza, mert ha csak a kábelmodemről üzemel a gép, akkor nincs hiba.
Néhány hete járt le a 2 éves garancia, ennyi lenne az élettartama, vagy van valami ötlet, hogy mi okozhatja a hibát?Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
abdulka1
őstag
válasz Gubek-Einste #32203 üzenetére
Mint írtam, csak telefonon kértek segítséget, és a tulaj laikus, de próbálok minél több pontos infót beszerezni. Gondolom azért a jelszó beírása megy, mert másik öt eszköz gond nélkül csatlakozik, csak ez az egy masina makacskodik.
Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Probléma a következő. Kábelnet routerrel. Vezeték nélkül van net kapcsolat egy nb-on, és több telefonon, de egy most vásárolt lenovo nb, nem tud csatlakozni a helyesen megadott bejelentkezési adatokkal, viszont vezetékkel megy rendesen. A szomszédban kipróbálták, és az ottani routerhez tudott csatlakozni a gép.
Sajnos pontos típusokat nem tudok, mert telefonon kértek tőlem segítséget. Nincs ötletem mert ugye a gép, és a router is üzemel, csak együtt nem hajlandóak. Ha van tippetek, hálás lennék ha megosztanátok velem.Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
abdulka1
őstag
válasz Gubek-Einste #23938 üzenetére
Mint írtam, már használtam a kábelnethez switch-ként úgy hogy az asztali gép kábelen, és a telefon/noti wifin kapott netet ezen keresztül.
Jelenleg ott tartok hogy a kábelen van net, a telefon kapcsolódik a wifi hálózathoz, kap IP címet, de net az nincs.
A másik dolog az, hogy eddig tudtam konfigurálni a routert az asztali gépről ami kábelen csatlakozik, de most nem tudom elérni a webconfig felületet csak a wifin keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Van egy ZyXEL P-660HW-T3 routerem amit korábban XP és VISTA alatt ADSL-hez használtam, majd szolgáltatóváltás (adsl--->kábel) miatt csak switchként kezdtem használni mert szükségem volt a wifire is. Hosszabb kihagyás után most ismét szerettem volna a wifit használni, mindent össze is kötöttem a korábbiakkal megegyező módon, de sajnos sem kábelen sem wifin nincs internet kapcsolat. Reset megvolt de az én tudásom itt megállt.
Ha valakinek van ötlete milyen beállításokkal működne a dolog, kérem segítsen.Köszönöm.
-
abdulka1
őstag
http://prohardver.hu/tema/router_gondok/hsz_16328-16328.html
Erre nincs ötlete senkinek?
-
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Van egy ZyXEL P-660HW-T3 routerem amit korábban XP és VISTA alatt ADSL-hez használtam, majd szolgáltatóváltás (adsl--->kábel) miatt csak switchként kezdtem használni mert szükségem volt a wifire is. Most szeretném ismét eredeti formájában használni, szeretném beállítani az új belépési adatokat de időközben win7-et kezdtem használni és most nem tudom elérni a router beállításait. rajta keresztül megy a net vezetéken és nélküle is csak éppen nem érem el a login ill. beállítási felületet a korábban megszokott címek egyikén sem.
Mi lehet a gond? Lenne valakinek ötlete?Előre is köszönöm.
-
abdulka1
őstag
válasz Gubek-Einste #11812 üzenetére
6/1 a sebesség.
Egyébként megoldottam a problémát.
Bekötöttem switch-ként a routert. (Az 1. és 2. kimenetre kötöttem a modemet és a gépet) Működik a wifi is.Köszönöm a rám fordított időtöket.
-
abdulka1
őstag
válasz Gubek-Einste #11807 üzenetére
Egyszerű kábelnet van. (Parisat)
-
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Korábban ADSL-hez használtáltam egy ZyXEL P-660HW-T3 routert.
Most kábelnetem van amihez a szolgáltató egy Motorola SB5101E modemet adott.
Azt kérdezném, lehet e valahogy használni a régi routert az új nettel mert szeretnék wi-fit használni ?Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
abdulka1
őstag
Ismét csak megköszönni tudom a rám fordított idődet.
Egyébként az alábbi oldalon megtaláltam a beállításokat (persze csak utólag), a gyengébbek kedvéért mint én, képekkel illusztrálva is.
[link][ Szerkesztve ]
-
abdulka1
őstag
Sziasztok.
Van egy Zyxel P660HW-T3 routerem amin portot szerettem volna nyitni egy program számára.
Tudatlanul kezdtem hozzá, és valószínűleg nem a megfelelő menüben a 80-as portot átállítottam a program által kívánt 33536-ra.
A program működésében semmi változás nem történt, viszont a router menüjét azóta nem tudom elérni.
Ebben kérném a segítségeteket, hogyan tudnék ismét belépni a configurátorba?A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest