Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
Én még bőven élvezem a játékot, 101 óránál tartok, van, hogy fél, de van, hogy 3-4 órára is le tud kötni, bár ez függ a formámtól és a random csapattársaktól is. Van, hogy összerak a játék olyanokkal, akik ésszel játszanak, tudják, hogy mikor kell hátul maradniuk és mikor mehetnek előre támadni, sőt, még azt is tudják páran, hogy mikor kell a csapattársnak hagyni a labdát, bár ez igen ritka.
A competitive-be még bele sem kezdtem, de ahhoz lehet, hogy egy állandó csapat (2-3 fő rajtam kívül) kellene, hogy ne ész nélkül menjen mindenki a labdára, ha még valami normális eredményt is szeretnénk elérni...

Jelenleg Vetaran szintű vagyok, általában védekezni szoktam, előrelőtt labdákból, illetve kontrából szoktam gólveszélyes lenni, de van, hogy szinte egész mérkőzésen át elöl vagyok, attól függ, hogy a csapattársak mit csinálnak.
Ami nagyon nem megy, az a kosaras játékmód, ott szándékos gólt szerintem még nem szereztem.

Valahogy nem sikerülnek a magas labdák "lekezelése", pedig az alap játékmódban egész jól megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple MacBook
- sh4d0w: Nyitlocker
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Robotporszívók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Napelem
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung 4GB DDR4 laptop memória (2400 MHz) eladó ( 10 db )
- Xbox one 500Gb fat kinecttel és 8db játékkal
- ERŐMŰ! Dell XPS 9570 - 15,6" 4K IPS touch / i9-8950HK / 32GB DDR4 / 1TB NVMe SSD / GTX 1050 Ti 4GB
- Turtle Beach Stealth Ultra Xbox PC kontroller kijelzős Bluetooth app vezérelt controller mint az új!
- 512 Gb samsung NVME SSD 100/100
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest