Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Szasztok,
Gondoltam írok pár sor, jó kis játék ez. Először ingyenesként szedtem le PS4-re PS plus keretein belül, de aztán annyira megtetszett, hogy megvettem PC-re, mert ott szintén kontrollerrel tolom, de nekem kényelmesebb PC-n a játék (zenehallgatás a háttérben, alt+tab, stabilabb futás, stb.) Nagyon nagyon kezdő vagyok, a tutorialból is csak a legalapabbat csináltam még meg, nem is tudtam, hogy több is van úgy mentem egyből pvp-re
Az az érdekes, hogy az első pár meccs még tök jól is ment, de aztán beadott ilyen veteran meg master ellenfeleket, akik a levegőből olyanokat lőnek, hogy csak lestem. Hát rákell majd feküdni a dologra az tuti, de első dolgom a 7végén most az lesz, hogy a full tutorialt végigtolom 
Jó7végét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az az érdekes, hogy az első pár meccs még tök jól is ment, de aztán beadott ilyen veteran meg master ellenfeleket, akik a levegőből olyanokat lőnek, hogy csak lestem. Hát rákell majd feküdni a dologra az tuti, de első dolgom a 7végén most az lesz, hogy a full tutorialt végigtolom