- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Apple asztali gépek
- Google Home/Nest
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tankos50
tag
üdv
kérdésem lenne hátha valaki tudja a választ (bízok benne )Asus X99-A II erről a lapról lenne szó
teszek egy képet is arról ami igazából érdekelneitt ugye látom hogy ha nem használom a Sata expresszt akkot 10 Hdd-t tudok rá tenni
van a baloldalon egy U.2 foglalat ( már ha jól tudom a nevét , ami nem tuti)
nos valahol olvastam hogy arra meg tud 4 db sata HDD pakolni az ember ha van mellé
olyan kábele
1 kérdés : egyáltalán jól okoskodtam e vagy már itt elszúrtam s nem jól értettem valamit ?
2. kérdés : ha jól értettem és tehetek rá akkor letilt e valami mást a lap ? -
Szemjuel
tag
válasz Komplikato #17 üzenetére
Én azt látom, hogy azonos konfig féláron van ha magam rakom össze.
@fatpingvin
gpu alapú renderelés -
Komplikato
veterán
Az EK (Edward König) féle vizes-hűtős cég gyárt komplett WS gépeket, akár ilyen kiszerelésben is. Gondolom sokkal drágább mint összerakva. Engem a WS alaplapoktól elrettentet a sok tápcsatlakozó, kíváncsian várom mi várható az állítólag ősszel kijövő NEM Pro-s Threadripper alaplapoknál.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Komplikato
veterán
Nem. A CPU fogyasztása miatt, meg azért, mert a rajta lévő PCIe 5 csatlakozóknak tudnia kell (az összesnek) a hivatalosan leadható kakaót belepumpálnia a bővítő kártyákba, ugye.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
plömplöm
őstag
válasz Komplikato #11 üzenetére
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
fatpingvin
addikt
válasz Komplikato #11 üzenetére
ez egy úgynevezett poén akart lenni, ezek szerint nem jött össze
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Komplikato
veterán
válasz fatpingvin #10 üzenetére
Mennyire általán az 5db 8 tűs CPU csatlakozó, vagy a kettő darab 24 tűs alaplapi?
-
fatpingvin
addikt
válasz Komplikato #9 üzenetére
bármelyik bányásztáp jó lesz
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Komplikato
veterán
Tápot ezekhez ki gyárt vagy árul?
-
veterán
Simán venném a ződet. Egyfelől nosztalgikus, másfelől a koromfekete házban látnék valamit fejlámpa nélkül is.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
tasiadam
veterán
Na es most hasonlot integralt E magokkal, ITX es mATX meretbeb
[ Szerkesztve ]
Még mindig másodrangú állampolgár
-
tibaimp
nagyúr
Bizony, D14/D15-nél figyelni kell a lap PCIex foglalatoknak az elhelyezésére. Meg kell nézni a Noctua hivatalos kompatibilitási listáját (én is így jártam mint Te a korábbi LGA2011-es rendszeremnél egy D14-el). Én most direkt figyeltem erre, mikor lapot választottam!
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
fatpingvin
addikt
egyrészt miért takarná ki feltétlenül? nem csak ezek az elcseszett konzumer féltéglák léteznek, enterprise-ban bőven vannak single-slot megoldások.
arról nem is beszélve elvégre teljesen evidens hogy nem a videokártya az egyetlen ami egy PCIe slotba mehet, sőt. főleg egy workstationban.
-
Chibass
tag
Amúgy mi értelme van ennyire szorosan rakni a PCI sineket, ha csak a videókártya kitakarja alsó hangon a szomszédos kettőt? A másik, hogy a Noctua D15 toronyhűtő belelóg általában a felső PCI sinbe, így nálam pl. nem tudtam felrakni csak elforgatva, és 2 venti helyett csak 1-et tudtam rátenni...(csak a felső PCI sin tudta az x16-ot)
Aki nappal is legény, az éjjel nem volt ott!
-
h-yle
addikt
Annyira jó, hogy a ződ azt csá, és a hányásszínű RGB között felismerték végre a gyártók, hogy van egy harmadik út is. <3
Itt nem vagyok célközönség, de a ROG FormulaHiro XIIII helyett szívesen látnék ilyen designt az enthusiast DT szegmensben is.Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
fatpingvin
addikt
ezek tényleg elég stabil alaplapok... és ebben a szegmensben végre sikerült leszokni a ReTek Ethernet vezérlőkről.
Új hozzászólás Aktív témák
- 16GB DDR4 memória (RAM) modulok (több típus)
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Gigabyte GA-Q77M-D2H rev:1.0 LGA 1155 alaplap
- KINGSTON FURY BEAST - 32 GB (2X16) Kit. DDR5 5200 MHz AMD EXPO
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest