Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• noorbertt

őstag

válasz f4lcon #3080 üzenetére

Hat elég érdekes/volt. 44 fokban megkergült, volt olyan amikor kitalálta és körbe körbe ment, de úgy hogy a kerék nyom ott maradt a fűben. Itt kiderült hogy a proci nem bírta a meleget, megbeszéltük hogy jó ez így nekem és nem kell új proci, úgy is reggel vagy este fogom használni.

Ezen kívül leginkább sw problémák voltak elég sok,
    - állandóan timeout hibával elszállt az irányítás -> kapott cloudflare EU szervert
    - nem akkor és azt csinálta amit beállítottam neki ;]
    - a lidarr nem volt elég érzékeny és a gépben NEM volt bumper szenzor, ezért elég durván odébb tolt 2x nehezebb tárgyakat :C ( azzal volt hirdetve hogy meredek helyen is jól működik, ezért baromi erős)
    - egy két hónapja nem is foglalkoztam vele, sokszor láttam hogy nem megy, vagy ment egy kort a széleken nyírás nélkül és hazament.
    - néhány napja meg úgy nyírja a füvet mint ha az élete függne rajta.

A fejlesztő mérnökkel állandóan kapcsolatban voltam és mindig segített, egyszer csináltunk hardresetet is szóval tényleg proaktív volt az egész. Pár napja kérdeztem h mi lenne ha szét szedném és az Openmowert rá tenném ( lehet venni tőlük tesztre multifunkciós lapot csak nagyon drága *ha érdekes akkor leírom)

Azt végülis abban maradunk hogy eldobták a fejlesztését, mert a kábeles verziót már nem éri meg fejleszteni és küldenek egy újabbat tesztre. Ahogy nézem be került néhány dolog amit kertem tőlük és ez nagyon baráti :D

Így vagy megtartom ha a másik se tudja kiszolgálni a nagy és tagolt kertet vagy egyszer lesz vele valami. Elpasszolom ha nem törlik teljesen a kínálatból vagy csak pihenni fog a polcon, nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák