- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Canon EOS DSLR topic
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Egér probléma
- Autóhifi
- Projektor topic
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
Hat elég érdekes/volt. 44 fokban megkergült, volt olyan amikor kitalálta és körbe körbe ment, de úgy hogy a kerék nyom ott maradt a fűben. Itt kiderült hogy a proci nem bírta a meleget, megbeszéltük hogy jó ez így nekem és nem kell új proci, úgy is reggel vagy este fogom használni.
Ezen kívül leginkább sw problémák voltak elég sok,
- állandóan timeout hibával elszállt az irányítás -> kapott cloudflare EU szervert
- nem akkor és azt csinálta amit beállítottam neki
- a lidarr nem volt elég érzékeny és a gépben NEM volt bumper szenzor, ezért elég durván odébb tolt 2x nehezebb tárgyakat( azzal volt hirdetve hogy meredek helyen is jól működik, ezért baromi erős)
- egy két hónapja nem is foglalkoztam vele, sokszor láttam hogy nem megy, vagy ment egy kort a széleken nyírás nélkül és hazament.
- néhány napja meg úgy nyírja a füvet mint ha az élete függne rajta.
A fejlesztő mérnökkel állandóan kapcsolatban voltam és mindig segített, egyszer csináltunk hardresetet is szóval tényleg proaktív volt az egész. Pár napja kérdeztem h mi lenne ha szét szedném és az Openmowert rá tenném ( lehet venni tőlük tesztre multifunkciós lapot csak nagyon drága *ha érdekes akkor leírom)Azt végülis abban maradunk hogy eldobták a fejlesztését, mert a kábeles verziót már nem éri meg fejleszteni és küldenek egy újabbat tesztre. Ahogy nézem be került néhány dolog amit kertem tőlük és ez nagyon baráti
Így vagy megtartom ha a másik se tudja kiszolgálni a nagy és tagolt kertet vagy egyszer lesz vele valami. Elpasszolom ha nem törlik teljesen a kínálatból vagy csak pihenni fog a polcon, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest